Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Babakocsit szeretnék venni a júliusban születendő kislányomnak. Mivel sokat fogunk kocsival is járni ezért multifunkciósat néztem, újat és használtat is.

Tudnátok segíteni? Hol tudok még találni babakocsit? Nektek milyen van és hogy vagyok vele megelégedve?

2015. márc. 17. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Természetesen igaz, nem a pénz az elsődleges születendő gyermekünk biztonsága a legfontosabb, csak már az a túlzás, hogy lassan egy babakocsinak is több tanúsítvánnyal kell rendelkeznie... nem önzőség újat venni, miért más használt kocsijába tegyem a gyerekem... A Kunert is bőven megfelel a célnak. Persze vannak jobbak, drágábbak.. A kérdező volt kiváncsi a tapasztalatokra, nálunk bevált a Kunert ennyi.
2015. márc. 20. 20:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!

Azért szerettem VOLNA újat, mert itt a környéken a használtak nem olyan jól néznek ki, meg egy kicsit le vannak lakva.

A testvérem kislánya kinőtte az ő babakocsiját, és azt ideadják nekünk. Az egy Kuner, nekem nagyon tetszik és nincs vele semmi baj.

2015. márc. 23. 10:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!