Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Babakocsit szeretnék venni a júliusban születendő kislányomnak. Mivel sokat fogunk kocsival is járni ezért multifunkciósat néztem, újat és használtat is.

Tudnátok segíteni? Hol tudok még találni babakocsit? Nektek milyen van és hogy vagyok vele megelégedve?

2015. márc. 17. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mik az igényeitek? Milyenek az utak felétek? Fogsz e vele bevásárolni járni? Milyen magasak vagytok (genetikai szempontból nagy vagy kicsi babára számíthattok nem újszülöttként hanem a későbbiekben az átlaghoz képest)? Új vagy használt? Mennyi a rá szánt keretösszeg?

Ha ezekre válaszolsz tudunk segíteni, de ennek hiányában bármit ajánlhatunk, mert nem tudjuk, hogy milyen kocsira van szükséged.

2015. márc. 17. 16:14
 2/12 A kérdező kommentje:

Az utak kb. megfelelnek a magyar átlagnak. Nálunk szerencsére le van aszfaltozva. Szeretnék vele menni bevásárolni a közeli kisboltba.

Szerintem nagy baba lesz, az orvos is azt mondta. Ráadásul én se és a párom se egy alacsony ember.

Néztünk már használt babakocsit, de én jobban szeretném, ha újat vennénk. Kb 80000 Ft-ot szeretnék rá költeni.

2015. márc. 18. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

[link]

Szia! Nekünk ilyenünk van. Nagyon meg vagyok elégedve vele, nagyok a kerekei és jól irányítható. Nem nagyvárosban lakom, így a nagy strapabíró kerekek nálam szempont volt. Hátránynak annyit tudnék írni, hogy a bevásárló kosár nem olyan nagy, illetve nehézkesen lehet bele nagyobb dolgot pakolni :) Amúgy ár-érték arányban tökéletes.

2015. márc. 18. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Ja és a kisfiam most 10 hónapos, és nagy baba, 10,5 kg és 75 cm, és kényelmesen elfér benne.(Előző hozzászóló)
2015. márc. 18. 13:14
 5/12 anonim ***** válasza:

A Kunerttől vannak jobbak ár-érték arányban. Amit én láttam: tomas hiker verdi meg a bebetto, ezek jobban megérik az árukat. Mindhármat láttam élőben.

A tomasnak és a bebettonak magasabban van az ülőkéje, robusztusabb felépítésű, mint a kunert. De a tomas bomble bee, az hasonlít a kunerthez.

2015. márc. 18. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Egy 10 hónapos gyerek már mindegy hogy mekkora, mert sport részben ül azokat meg 15 kg-ós súlyhatárig és ált 95 cm-magasságig jók.

A mózes meg a hordozó viszont nem mindegy hogy mekkora. Az én lányom 5 hónaposan már 72 cm volt, ha ehhez hozzászámolsz télen még egy overált vagy egy bundazsákot akkor konkrétan nem fért volna el a külső méretében 77 cm-es Kunert mózesébe. A hordozója szintén túl kicsi és még töréstesztje sincsen (bele sem merek gondolni mi történne egy balesetnél).

Én ebben az árban nem tudok újonnan jó kocsit ajánlani neked én inkább azt a tábort erősítem akik azt vallják, hogy inkább használtan de minőségit.

Nekünk ABC Design Cobránk van. Nagy kerekű, tökéletesen megy bármilyen terepviszonyon, egy kézzel könnyen irányítható, hatalmas a bevásárlóhálója. Óriási a mózese (mint említettem nálunk szükség volt rá).

Könnyű így simánfelviszem gyerekestül a lépcsőn. Maxi cosi Cabriofix hordozónk van hozzá ami jó minősítést ért el az ADAC teszten.

Haszntan 70 ezerért vettük, de olyan, mintha új lenne nem látszik meg rajta hogy előttünk 8 hónapig használták.

2015. márc. 18. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Akinek engedi a pénztárcája, az vegyen törésteszttel rendelkezőt, meg márkásat meg olyat, ami beszél is.... Én azt vallom, hogy inkább olcsóbb kategóriát választok és újat, nem pedig drágábbat és használtan. De ki, hogy... Nekem a Kunert is robosztus és erős. Egyáltalán nem kicsi és fapados. Mindenki olyat vesz, amilyet akar, meg amire telik.
2015. márc. 19. 13:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Láttam a környékünkön egy olyat, amilyet linkeltél, szerintem az alacsonyaknak való.
2015. márc. 19. 16:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem volt célom senki pénztárcájában turkálni, mindenki a lehetőségeihez mérten vásárol (én sem tehetem meg hogy egy 140-150 ezres babakocsira költsek).

Azt viszont sajnálatosan szomorúnak tartom hogy valaki olyan hiú legyen, hogy fontosabb legyen neki az, hogy egy vadi új hordozót/babakocsit bonthasson ki a dobozból, mintogy az inkáb kényelmes és legfőképpen BIZTONSÁGOS legyen.

Remélem soha sem lesz balesetetek egy rossz hordozóval, autósüléssel.

Nem a külsőségek a elsődlegesek ebben sem ahogyan az élet más területein sem

2015. márc. 19. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:

A használtról mindig tudod, hogy balesetmentes? Ha nem tört össze, akkor is? Nem tudom, hogy igaz-e, de azt hallottam, hogy az ütéselnyelő akkor is tönkremegy, ha az ülés nem törik össze a balesetben.

Nagyon nehéz kiigazodni a sok infó között.

2015. márc. 20. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!