Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek melyek a jó iker...

Szerintetek melyek a jó iker babakocsik?

Figyelt kérdés
Kis városban élünk, autóval vagy gyalog fogunk közlekedni. Így egymás melletti iker babakocsit szeretnénk.Ikres anyukák mik a tapasztalat?

2015. márc. 17. 12:33
 1/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
Nekem van egymás melletti és egymás előtti variáció is. Az egymás előttit használtam autózáshoz, mert a hordozós korszakban a hordozókat rá lehetett csatlakoztatni (nagy előny, pici alvó babát nem kell kiszedegetni az ülésből és átpaterolni a kocsiba), és a váz is könnyű volt, nem kellett megszakadni az autóba pakolásától. Az egymás mellettiben mentek a séták és az udvari levegőztetés, mert mélykocsinak nagyon jó volt, és nagyon strapabíró, rossz terepen is tolható. Viszont most már az egymás mellettibe nem tudom berakni az 1 éves lurkókat, annyira szűkek az ülések. Most már csak az egymás utánit használjuk sétához is.
2015. márc. 17. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk Mikado volt [link] ehhez hasonló.

Úgy hiszem, erről az oldalról is rendeltük meg. Nagyon szerettük, de egy bajom volt vele: ha a fiúk elaludtak benne, és hátra akartam dönteni az ülést, akkor nyekergett és mindig felébredtek.

2015. márc. 17. 13:52
 3/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
Hú, előző válaszoló, de jót linkeltél. Ha én erre ráleltem volna, lehet, hogy nekem is ilyen lenne. Mikor kb. 2 éve lázasan keresgéltem multifunkciós babakocsit, nem találtam egyetlen egyet sem, ami egymás melletti és van hozzá autóshordozó. Én megfontolnám, kedves kérdező :) De azért inkább keresnék lehetőséget személyes megtekintésre is, nem tudom, milyenek lehetnek a hordozók, menyire szélesek az ülések.
2015. márc. 17. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi bebetto 42 3:1-bent vettünk, szinte ez volt a legolcsóbb 120e volt, igaz egymás mögötti de úgy voltam vele, hogy az egymás melletivel nehezebb a közlekedés
2015. márc. 21. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!