Iker lányainknak ilyen babakocsit tervezünk venni. Vélemények?
2015. márc. 9. 10:43
1/10 anonim válasza:
nekem nem annyira jön be,de nektek kell,hogy tetszen. viszont az egymás mögötti üléses annyiból jobb,hogy azzal jobban beférsz boltba stb ahol nincs olyan széles ajtó. egy tescoba még beférsz ezzel,pékségbe már necces. mérd fel a terepet,hova mennél vele,ha kocsival vinnéd befér-e,ha tömegközlekedéssel felfér-e mekkorra a súlya elbírod-e a két gyerekkel. ha ezt választjátok,én még esővédőt vennék hozzá.
2/10 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszik mert elég széles és én mondjuk nem is tudnám használni mert elég szűkek a járdák is. Én inkább olyat vennék ahol egymás mögött van a két baba!
3/10 anonim válasza:
Én inkább használtan vennék egy minőségi babakocsit.
4/10 anonim válasza:
Én is olyat vennék, ami egymás mögötti, pont azért, amit az első írt, sokkal jobban elférni vele. Nekem testvérkocsim volt, bár tudom az neked nem jó, de egymás mögötti volt és semmi hátrányát nem éreztem, kisebb üzletbe is befértem vele jobban.
Én ilyet vennék: [link]
Bár tudom, sokkal drágábbak.
5/10 A kérdező kommentje:
Falun lakunk,tehát nincsenek igényeink,mint pl tömegközlekedés,lift,stb..
2015. márc. 9. 11:06
6/10 anonim válasza:
És kisbolt sincs? Egyébként nagy gyenge minőség.
7/10 anonim válasza:
Ha nem jó minőségűek az utak, ezt a kocsit nehéz lesz tolni.
Én nem venném meg, de az a lényeg, hogy nektek jó legyen.
Sokkal jobb és egyszerűbb egymás mögöttivel közlekedni, még falun is. Persze a pénztárca a mérvadó, ha nektek ez fér bele, ezt vegyétek, nincs abban semmi rossz. A célnak megfelel, max. 1 év múlva lecseréled egy testvérkocsira, ha egymás mögöttit akarsz.
8/10 anonim válasza:
Csak az a rossz benne, hogy szerintem 1-2 év múlva ha el akarod adni, akkor max. 20 ezret tudsz érte kérni, az meg nem valami sok.
9/10 anonim válasza:
Második vagyok, mi is kis falun lakunk és nagyon szűkek a járdák épphogy a nagy mélykocsival elfértem. De ha nálatok más a helyzet akkor nyugodtan vedd meg, ezt csak te tudhatod te látod.
10/10 anonim válasza:
Nem venném meg,nagyon rossz minőségű.Sajnos 100000 alatt nem lehet jó ikerbabakocsit venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!