Hordozós anyukák, télen hogy hordozzátok babátokat?
teljesen jó ötlet,én is ígí csinálnám. ami jó lesz a 8-9. hónapban kabát,szerintem a hordozáskor is jó lesz,hogy rácipzározd. meg egy ilyen cipő neki,mert ugye ahogy írtam lábfejes ruhában nem jó hordozni:
az alsó 4 a hordozós csizma.sajnos csak 3 hónapos kortól jó,addig mást kell nézned.
Én pont fordítva csinálom, mint az egyik előző :-D Amíg hideg van, addig hordozom kendőben, hordozóskabátban (Naturbaba), és csak akkor kocsizunk, amikor már jó az idő. Egyébként nem muszáj méregdrága hordozóskabátot venni ;-) ilyenkor tél végén ellmész a tecsóba, veszel egy akciós, férfi méretű kabátot, majd hátul a nyakánál U alakban elvarrod (kb hát középnél 10 centi mélységben), beszeged valamilyen szép szegőcsíkkal, et voilá, kész a hordozós kabát ;-) Én mellé még vettem egy szintén akciós, cippzáras nyakú polárpulcsit, annak a nyakát válltól szintén U alakban (kb 25-30cm mélységig) levágtam. szegni nem kell, csak akkor, ha nagyon szépre akarod. Az lett az én sálam, hogy ne fázzon a hátam. A gyereknek is ilyen sálat csináltam egy kisebb pulcsi nyakából, és nagyon szeretjük a dolgot!
A pulcsi ujjait levágtam, abból lett a gyereknek lábszármelegítő, vagy nekem kézmelegítő kesztyűféle, a derékrészből meg nekem derékmelegítő.
Ha nagyon hideg van, akkor egy nagyobb övtáskába szoktam fél literes palackot tenni foró vízzel, és azt a gyerek popija alá kötöm fel. Úgy már garantáltan izzadni fogtok :-D
Jó hordozást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!