Autosules kerdes! (szakertok vannak? )
Figyelt kérdés
Melyik autosules a jobb? 0-13 kg, vagy 0-18?
(nem szeretnem babakocsira csatlakoztatni)
2 opciom lenne:
Ha mozeses babakocsit tudnek venni, akkor a 0-18 kg. ulest vennem meg.
Ha egy travel systemet valasztok, babahordozo + alap babakocsi (viszintesig fektetheto, 2 iranyba illesztheto) akkor nem vennek masik autosulest is. (de nem fogom a babakocsira ratenni, az csak az autoban maradna)
Tapasztalatok?
Egeszseges egyaltalan?
2015. márc. 12. 21:06
1/5 anonim válasza:
Egy 0-18 gyerekülésbe nem tud úgy "illeszkedni" egy 3 kg-os újszülött, mint egy 5-6-7 kg-os csecsemő. Csak lötyög benne ezáltal pedig nem biztonságos. Valamint hiába dönthető, mégsem lehet annyira megdönteni, mintha hordozóban feküdne.
Csakis a hordozót tudom javasolni, mind biztonsági, mind kényelmi szempontból.
2/5 anonim válasza:
Mindig a kisebb súlytartományúak a biztonságosabbak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Graco márkáról vélemények?
2015. márc. 13. 00:40
4/5 anonim válasza:
A Graco Junior Baby a 2012-es ADAC törésteszten jó minősítést kapott. Én mondjuk kiváló értékeléssel a Peg Perego Primo Viaggio-t vagy a Römer Baby-Safe-et venném meg.
5/5 anonim válasza:
Nekem Römer Baby Safe volt,szerintem tényleg a legjobb gyerekülés.Viszont nem nagyon lehet eladni az ára miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!