Miért kell a hordozókendőnek 60cm szélesnek lennie?
Add el, és vegyél egy másikat, vagy tanácsadó segítségével keress olyan kötési módot, amihez elég a kendő.
A kendőnek BÁRMILYEN kötésnél térdhajlattól minimum hónaljig (kisebb babánál tarkóig) kell ölelnie a babát. Ehhez nem lehet elég a 30 cm.
Ráadásul a keresztsávoly szövésnek pont az a lényege, hogy ha egy szál megszakad, vagy beakad valahova, akkor sem balesetveszélyes, mert nem hasad a kendő. Ha elvágod, a varrásnál (ami pont a baba feneke alá kerülne...)ez a biztonság veszik el.
A Facebookon van tobb hordozokendos adas-veteles csoport, ott biztosan el tudod adni es venni is tudsz helyette hosszabbat.
Vagy probalkozz ezekbol:
What can I do with a size 2 - Part 1: [link]
What can I do with a size 2 - Part 2: [link]
What can I do with a size 2 - Part 3: [link]
Viszont szet ne vagd, elottem mar leirtak, hogy miert.
Utolsó! De jók ezek a kötések amiket belinkeltél! :) Viszont az én picim 4hónapos lesz hétfőn. Nem nagyobb gyerekekhez valók ezek a kötések?
Ilyen egyszerűen karikás lehet? Csak simán rá kell tenni? Én azt hittem valahogy rá van varrva.
batyura tuti elég :)
lassan úgyis nehéz lesz elöl.
Nem tudom, hogy a videókból mindegyik kötés megfelelő-e 4 hónapos babának, nem vagyok szakértő a témában és nem akarok hülyeséget írni.
Van ez a FB csoport: Babahordozás - kérdések és válaszok [link]
Érdemes belépni és kérdezni, mert sokat tudnak segíteni akár hordozási tanácsadók, akár gyakorlott hordozós anyukák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!