Hordozókendőben mindig melege lesz ezért fel kel, és sír. Mit csináljak?
Hát vedd lejjebb a fűtést :DD
Ha nem lehet, sok szellőztetés, persze a baba ilyenkor legyen másik szobában.
Szerezz be egy gézkendőt, pl. Gypsymama Freyát. Ez jó vékony.
De ha a lakásban nagyon meleg van, akkor lejjebb kéne venni a fűtést, ha lehet. Ha felújítatlan, távhős panel, akkor sajnos nincs ötletem...
Hát akkor ne adj rá hosszú ujjút! Én is rengeteget hordoztam a fiamat, sokszor itthon is úgy főztem, hogy a hátamra kötöttem. Én ilyenkor egy rövid ujjú bodyt adtam rá, még zokni sem kellett, mert nálunk is nagyon jó idő van még télen is. Plusz én is valami lenge ruhában voltam, amikor hordoztam, hogy az én testmelegem ne melegítse még jobban. Itthon gyakran egy szál melltartóban és rövid gatyóban hordoztam és altattam, jól esett Neki a bőrkontaktus is.
Abba pedig nem érdemes belemenni, hogy kell-e sokat hordozni a babát vagy sem. Valaki írta itt, higy nem szabad, bla-bla-bla...
Már miért ne lenne szabad? A fiam imádta, én is imádtam, most már 21 hós nagyfiú, egyedül alszik a szobájában, nagyon önálló, imád közösségben lenni, egyébként pedig vámtozatlanul sokat bújik hozzám is, ami szerintem fantasztikus. Akkor mit is rontottam el a sok hordozással?
Ha távfűtésed van, és túl meleg, akkor le lehet takarni egy takaróval a fűtőtestet.
Csak időnként ki kell mosni, hogy ne porosodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!