Honnan tudjam, hogy alvásnál melege van e? a babatakaró túl pille, viszont body+tipegőben alszik, de odatettem mellé a mobilradiátort.
...én egyszál blúzban megsülök(vékony, de hosszú ujjú, garbós)és ha én megsülök, akkor ő pláne?
a nyakánál nézve meleg, dehát amúgy is meleg egy emberi nyak, nem? tenyere nem izzad.
és rátettem még egy vékony takarót, mert az a habkönnyű szerintem semmit nem ér, de tudom direkt ilyen a babáké.
szoba hő, most nézem, 26-7 fok jesszus, de csak a radiátor közelben.. most így lejjebb vettem.
de szóval hogyan kell megállapítani jó e neki?
ha melege lenne felsírna?
A csecsemőhalandóságra sokkal nagyobb az esély ilyen megel szobában, amúgy alapból is egészségtelen ez a nagy hő, nem pihentető az alvás sem.
Mivel még pici, nem alakult ki megfelelően a hőháztartás szabályozása nála, nem biztos, hogy fog izzadni, ha melege van.
20 fok bőven elég neki pláne így felöltöztetve, betakarva.
Ne öltöztesd túl. Nálunk 22 fok van, bőven elég. Body van rajta, hálózsák, vékony pokróc. Ezt szokta meg.
Vedd le a fűtést, kiszárad a babád!
köszi a válaszokat
kikapcsoltam a fűtést a szoba szerintem reggelig tart a hőn valamennyit
szóval inkább a hőmérsékletre figyeljek, a babát hiába nézem.
amúgy légzésfigyelőnk az van.
azért ahhoz elég a józan paraszti ész is, hogy 27 fokban, 2 réteg ruhában plusz 2 takaróval konkrétan megsül szegény gyerek!
27 fokban strandra megyünk, nem 2 takaróba bugyoláljuk magunkat!
vedd el onnan azt a fűtét, babáknak alváshoz 21-22 fokot ajánlanak, az ideális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!