Hogyan készítsem el a rizs és köles pille pelyhet ha krumpli helyett szeretném adni a zöldségekhez főzelékként?
Besokalltam h állandóan csak krumplit adok a kislányomnak a zöldségekhez és itt egyszer ajánlotta vki a köles,rizs pelyhet!Vettem is de nem tudom hogyan készítsem el!Simán a pelyhet adjam a zöldségekhez v keverjem össze vízzel v tápszerrel és úgy adjam zöldségekhez? És gyümikhez h adjam?
Várom a válaszokat mert holnap szeretnék már adni neki?:):)V esetleg még ötlet h mit adjak krumpli helyett? ÉS azt h készítsem?
Én rizspelyhet szoktam használni rendszeresen.
Be kell áztatni(én tápszerbe szoktam vagy gyümölcslébe, így jobb íze van szerintem) kb 10-12percre, de kóstold meg, hogy jól megpuhult-e, mielőtt odaadod.
Lehet turmixolni, vagy még áztatás előtt jól összetörni, porítani, ha még csak ismerkedik a baba a pépessel.
Én zöldség és gyümölcspüréshez egyaránt keverem.
Ha pl túl sok a leve a gyümölcspürének ,lehet egyből beletenni a pelyhet, hogy felszívja a lévét és abban puhuljon meg.
Én is úgy kísérleteztem ki, hogy hogyan tudom használni, te is próbálkozz, hátha jobb módszert is találsz az enyémnél :)
Sok sikert a kutyuláshoz :)
Köszike!:):)
Én azt gondoltam ki h tápszerrl összekeverem a pelyhet és így adom krumpli helyett a zöldségekhez!Csak attól félk h ez így kevés lesz,mármint nem lesz laktató,ill a tömege is kevés lesz!Szerinted? És ez a tápszeres megoldás jó?Csak mert az van ráírva h tejhez kell adni,de hát tejet még nem adhatok neki!7 hós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!