Elég lenne ebédre egy 6,5 hónapos babának zöldségpüré hússal, krumpli vagy rizs nélkül?
Amióta hozzátáplálom a babámat, rettenetesen meghízott. Eszméletlen mennyiségeket képes megenni (egy egész banán, egy közepes alma, stb.) Nyilván éheztetni nem szeretném, de úgy gondoltam, néha talán kevésbé kalóriadús ételeket adnék neki. Szerintetek jóllakna, ha néha nem lenne az ételében rizs meg krumpli?
Köszi szépen!
mit jelent az, hogy eszméletlenül meghízott? Hány kg? Gyerekorvos mit mond?
Egyébként, ha majd kúszik-mászik leadja majd a felesleget.
Én is hozzátáplálom!6 hónapos, és ő is eszik nagy adagokat.Pl álltalában 150ml kaját! Nem kell mindenbe rizs v krumpli!
Én sűrűn adok brokkolit csibehússal, v almaszószt csibehússal, de van hogy csak gyümit, v zöldséget kap!
Természetesen, hogy elég lenne. 21 hónapos gyerekem se kap a főzelékbe ilyet.
Teljesen felesleges. Néha lehet rizses, néha krumplis kaját adni, de zömmel tiszta főzelék, kevés husi. a hússla is be lehet ám sokallni, egy kajába nagyon kevés husi kell ám nekik! A 90% zöldség legyen, ne egyebek. A krumplifőzelékbe legyen krumpli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!