Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Babakocsi vásárláskor mit...

Tittike1985 kérdése:

Babakocsi vásárláskor mit érdemes figyelembe venni?

Figyelt kérdés

Nem konkrétan a típusok érdekelnek hanem inkább az hogy mire kell odafigyelni a választáskor?!?

2 funkciós vagy 3? Fordítható kar? Kerekek?......

2014. nov. 9. 09:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Úgy gondoljuk hogy elég nagy a kocsink csomagtartója(Skoda Octavia) de ez nem azt jelenti hogy be is fér a babakocsi!

A 2.emeleten lakunk(nincs lift),a lépcsőház bejárati ajtaja kétszárnyú! Az egyik felén biztos nem fér be!

Szóval vásárlás előtt minden mérhetünk le!?!?!

Nem kell tömegközlekednem de a lépcsőn való fel-le cipelésnél fontos a súly igazatok van!

Köszi mindenkinek a segítséget!

2014. nov. 9. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, mi ABC Design Cobrát vettünk. És azóta is imádjuk! :)
2014. nov. 9. 22:53
 13/15 anonim ***** válasza:

tudomásom szerint az ABC design német tervezés, de Koreában készül.

ezért maradtam a lengyel gyártású babakocsinál, az legalább európai elérhető áron

de javítsatok ki, ha mégsem ott gyártják

ha jól tudom, a hartan és a teutonia gyárt Németországban babakocsit

2014. nov. 10. 06:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Kínában gyártják nem koreában. De a minőségbiztosítása német és ez a lényeg. Kedvesen fogalmazva a lengyel a lengyel babakocsikról elég vegyesek a vélemények (bár én személy szerint csak olyanokat ismerek akik csalódtak és amint tudták le is cserélték az olcsó lenyel kocsijukat, mert ugye "olcsó húsnak híg a leve").

De olyannal még nem találkottam, egyetlen fórumon sem olvastam, hogy valaki ne lett volna elégedett az Abc Design babakocsijával, valami kivetnivalót talált volna a minőségében.

2014. nov. 10. 10:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen kedves 7-es, sajna a Cobra nekem túl nehéznek tűnik, meg van már egy három kerekű verdánk :(.

Akkor azt hiszem tovább keresgélek.

2014. nov. 10. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!