Babakocsi vásárláskor mit érdemes figyelembe venni?
Nem konkrétan a típusok érdekelnek hanem inkább az hogy mire kell odafigyelni a választáskor?!?
2 funkciós vagy 3? Fordítható kar? Kerekek?......
Igazából a neked fontos szempontokat.
Pl. ha cipelned kell vagy tömegközlekedned vele, akkor a súlyát, ha autóval viszitek akkor azt, hogy beférjen.
Van-e otthon elég helyed, hogy tárolni tudd, ha pl. simán lapra csukódik és úgy is elég nagy.
Nekem az a tapasztalatom, hogy az átfordítható tolókar kevésbé jó, szerintem praktikusabb a két irányban felhelyezhető sportrész, mert ha átfordítod a tolókart, akkor a bolygókerék kerül hátulra, és ettől nehezen irányíthatóvá válik. Viszont az átfordítható karnak is van előnye, hogy nem kell levenni az egész sportrészt róla, ami benne a babával kb. lehetetlen, tehát ki kell venni hozzá belőle.
Szerintem ilyesmiket érdemes figyelembe venni.
súly méret egyszerűség
súly - ha emelni kell a gyerekkel együtt akkor ne szakadjak meg - pl BKV, lépcső, stb...
méret - összecsukva is kicsi legyen - csomagtartó!
és kinyitva is átférjen egy szabvány 60as ajtón ha kell
egyszerűség - minél több kütyü van hozzá annál nagyobb az esélye h valami elromlik :-)
ha kell akkor kezemben a gyerekkel is egyszerűen össze tudjam csukni és kinyitni vagyis egykezes legyen !
nekem ezek voltak a szempontok...
az h milyen a színe és h nagy vagy kicsi a kerék azt nem figyeltem
és azt sem h mennyire "divatos"
ja még egy : de nekem ez nem volt szempont
de a magasságod
ha vered a 2m akkor olyan kell amit kényelmesen tudsz tolni és nem kell görnyednek hozzá :-)))
Nekem fontos volt hogy könnyű legyen mert lépcsőznöm, tömegközlekednem kell vele.
Az is hogy masszív legyen és nagyok legyenek a kerekei, mert itt nagyon rossz minőségűek a járdák.
Legyen nagy bevásárlókosara, mert ténylegesen babakocsival jártam bevásárolni nem akartam még szatyrokat is cipelni.
És az is fontos vokt hogy nagy legyen a mózes része mert őszi babám van és ki kell húznunk úgy a telet, hogy overálban is elférjen benne (jó nagy baba).
Nem akartunk semmiképpen sem lengyel kocsit mert túl sok volt az ismerettségi körben a rossz tapasztalat.
Ami számomra lényegtelen volt, hogy mekkorára lehet összecsukni mert nincs autónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!