Kenguruval kapcsolatban tapasztalatok?
- mikortol kezdtétek használni?
- nem volt olyan h a bevásárlás közepén elkezdett benne üvölteni? olyankor mit csináltatok?
- altatáshoz? volt hogy elaludt benne?
- hasatokra.vagy hátatokra szereltétek? kifele vagy befele nézett?
A 4-es mindet jól leírt. Annyival kiegészíteném, hogy pont amit írtál, hogy kilógatja a lábát, az nem tesz jót neki, amíg egy kendőben, vagy később mei-tai-ban, csatosban szépen "ül" és oszlik a terhelés.
Ha van fb-od, csatlakozz ide : [link]
ott pontosan elmondják miért nem jó, illetve vannak szinte mindenhol klubok, ahol kipróbálhatsz különböző hordozóeszközt és rá jössz mekkora különbség van babának és mamának egyaránt.
Sógornőd milyen szakmában dolgozik és melyik városban?
Csak azért kérdem, hogy jó messzire elkerüljem az ilyen "szak"embert.
Nézz képeket egy chiccoban hordozott babáról, még nézni is borzalmas, hogy mit tesz szegény vázrendszerével az a kenguru.
Dehogy ilyesmi van neked, mint a 7-esnek!
Nekem is Manduca-m van, az egyik legjobb a csatosok közül (ha nem a legjobb).
A chicco meg egy f*s, mint ahogy már írtam is.
Az a baj, hiába írunk mi itt bármit, neked szent meggyőződésed,h. amit a sógornőd kontár módon elhitetett veled, az úgy jó.
Én csak amiatt vagyok dühös ilyenkor, mert ezzel a gyerekeket tehetik tönkre felnőttkorukra a tudatlan szülők.
kedves 16-os. ha csak az ő véleménye lenne szent, nem tettem volna fel a kérdést nem.gondolod? relax.
nyilvan utana nezek mindenhol mielott beleteszem.
talan még lényeges h 3 honapos a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!