Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hordozót tehetem a babakocsira...

Hordozót tehetem a babakocsira ha sétálni megyünk? Kisfiam nem szereti már a mózest, kevés neki a hely és lassan ki is növi. A sportészbe meg még nem tehetem.3 hós.

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 12:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem, továbbra sem. Nem sétára való, autóban is, ha több órás az út meg kell állni, kivenni, megmozgatni. Az első válaszoló sajnos nem jól tudja és még sérteget is mást, ahelyett, hogy elgondolkodna.
2014. aug. 8. 13:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Nyugodtan belerakhatod a hordozót!

A doktornőm és két másik orvos is az egész napos hordozót javasolta nekünk, mivel refluxos a babám, és nyugtattak, hogy nem lesz baja a gerincének, mivel az nekik van kitalálva!

2014. aug. 8. 13:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Egész napos hordozó??? Nem semmi orvosok vannak.
2014. aug. 8. 13:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze mindenki hülye csak ti vagyok okosak... vicc
2014. aug. 8. 13:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen egész napos hordozó!

És nem egy orvos mondta, hanem 3 és abból az egyik ortopéd orvos volt.....

2014. aug. 8. 13:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Biztosan így van, de akkor is meg vagyok rajta döbbenve. Annyi más lehetőség van, hogy ne vízszintben legyen a gyerek, na de egész nap a hordozóban? Beleültetném én is napokra az orvost egy ilyen hordozóba, ha már annyira kényelmes szerinte. Na mindegy, mindenki azt csinál a gyerekével, amit akar, én nem tenném/tettem és nem bánom.
2014. aug. 8. 13:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül vele! Én is így voltam, ezért is mentünk ortopéd orvoshoz, hogy lehet e vagy sem, és mondta, hogy igen és az direkt nekik van kitalálva, és amúgy sem ül teljesen csak 30 fokos szögben, ami nem terheli a gerincet.
2014. aug. 8. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért a hordozót nem azért találták ki, hogy max 30 percet legyen benne a gyerek. És nem hiába lehet rácsatolni a babakocsira se. Nyilván nem egész nap abba van a gyerek, de pont semmi baja se lesz 1-2-3órától.
2014. aug. 8. 17:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem pedig uvoltott a mozesben igy mi is sokszor setaltunk a hordozoval.de az a gornyedt poz..meg nezni is rossz volt.boltba egyebkent azt mondtak ne setaljunk igy es max fel orat lehet benne fel eves koraig.direkt autoba bekotheto mozeses kocsit vettunk mert tudtuk h 2honaposan 650km ele nezunk.na mi szepen naivan nekiindultunk.hat egy percet nem volt el a mozesben.igy a 6oras utat 12!!!ora alatt tettuk meg.pokoli volt.na mindegy.a lenyeg h en 3honaposan attettem a sport reszbe lefektetve.mar 5 es fel honapos.es ezt szereti.jobb a gerincenek mint a hirdozo.na meg arrol ne is beszeljunk h lassan vehetunk autos ulestbneki mert a hordozoba mar szinte el sem fer...
2014. aug. 10. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!