Szerintetek érdemes babakocsit cserélnünk?
Figyelt kérdés
Nagyon nem tudom eldönteni,igy segítségeteket kérem.19hós a pici.Top rider 9800unk van.Nagyon könnyű tolni,iranyítani,hóban simán megy.Van hozzá esővédő,lábzsák,minden...Viszont nagyon nagy,összecsúkva nem tudjuk szállítani,és én nem birom el.PL.néha megyünk Balcsira,és akkor sem tudjuk vinni,mert nem fér be.
Esernyőkocsin gondolkozom.Vagy már felesleges?
Tavasszal költözünk majd a 3.emeletre.DE nem tudom akkor egyáltalán használni fogunk-e kocsit.
Most még használjuk,mert nem érnénk oda időben sehova...gondolom tudjátok.
Ha a csere mellett vagytok,akkor milyet? Ekkora babának kell,hogy legyen lábzsák? Ezeket a kocsikat is könnyű tolni?Hóban is elmennek?
2014. aug. 4. 13:54
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi!Sokat segítettél.:) Hát néztem azt a fajtát,és szívem szerint azt venném.De csak 7-8ezret szánnék rá.Már átkutattam mindent,de nem találtam használtan aveot. :( 13000ft-ot meg sokallok...most.ÍGY van kettő a neten ami közül még döntök.Ők egyedül olyanok ami paravánis,de csak 5-6kg.De szerintem is könnyebb lesz,ha lecseréljük.A másikat meg eladom,ha tényleg beválik.Már látom magam előtt,hogy be tudok menni olyan üzletbe is aminek eddig csak a kirakatát bámultam már másfél éve! :)
2014. aug. 8. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!