Szerintetek érdemes babakocsit cserélnünk?
Nagyon nem tudom eldönteni,igy segítségeteket kérem.19hós a pici.Top rider 9800unk van.Nagyon könnyű tolni,iranyítani,hóban simán megy.Van hozzá esővédő,lábzsák,minden...Viszont nagyon nagy,összecsúkva nem tudjuk szállítani,és én nem birom el.PL.néha megyünk Balcsira,és akkor sem tudjuk vinni,mert nem fér be.
Esernyőkocsin gondolkozom.Vagy már felesleges?
Tavasszal költözünk majd a 3.emeletre.DE nem tudom akkor egyáltalán használni fogunk-e kocsit.
Most még használjuk,mert nem érnénk oda időben sehova...gondolom tudjátok.
Ha a csere mellett vagytok,akkor milyet? Ekkora babának kell,hogy legyen lábzsák? Ezeket a kocsikat is könnyű tolni?Hóban is elmennek?
Köszi!És simán elbírod?Kb hány kiló lehet?
Szerintem csere lesz,csak nehezen válok meg a régitől,mert imádtam...
Egy normál és egy esernyőre csukható babakocsi előnyei és hátrányai telhesen ellentétesek.
Amíg a sima kocsidat könnyen tolod és mindenen átmegy addig egy esernyőre csukható kocsi kerekei kicsik, mindenben el és megakadnak, hóban lehetetlen tolni.
Viszont míg egy sima kocsi nehéz és nehezen összecsukható, szállítható addig az esernyőre csukható kocsit már akár 3 kilósat is lehet kapni (átlag 3 és 9 kg között vannak), és nagyon könnyű kicsire összecsukni.
Lábzsák egy ennyi idős gyereknek teljességgel felesleges, de mondjuk én már nem is vennék egy ekkora gyereknek esernyőre csukható kocsit.
Szerintem nem kell lecserélni, egyszerűen vegyetek neki egy kis esernyőre csukható könnyű kocsit, használtan már nagyon olcsón lehet kapni.
Akkor használhatod azt, amelyik éppen praktikusabb az adott körülmények között.
Hát most ugyan ott vagyok!Azért köszi a válaszokat!Zöld pacsi!Sajnos még igy is használtat vennénk,hogy eladnánk a régit.Felesleges két kocsi,plusz kiadás.Sajnos nem tehetjük meg azt.
Akkor várok még.Lehet nem is kell.Fontos nekem,hogy könnyen toljam,ne rugjak a kerékbe kényelmes legyen nekem...
Ha elköltözünk tavasszal és kelleni fog a kocsi,majd akkor cserélünk.Mert ezt nem tudom felvinni a harmadikra.Addig meg apa cipeli,ha megyünk valahova,és elfárad! :)
Azért mégis csak tisztábban látom! Köszi! :)
Lencsibaba tőled kérdezem,hogy ha a pici nem marad el a kocsiban,akkor összecsukva viszed a kocsit?Sajnos én sem emelhetek,sok helyre nem tudok bemenni intézkedni sem,mert lépcső van.Így ezért is gondoltam sportkocsira,mert pl.eltolnám a lépcsős helyig ott kiszállíttatnám a picit és összecsukva vinném fel a kocsit a lépcsön,manó meg jönne kezemet fogva.Lehet vele ilyet csinálni?Nem macerás összecsukni?Nem tudom mit tegyek?Nem akarok rosszul járni.
Ok,hogy tud menni,nem is szeret kocsiba lenni,de vannak esetek amikor muszáj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!