Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek érdemes babakocsit...

Szerintetek érdemes babakocsit cserélnünk?

Figyelt kérdés

Nagyon nem tudom eldönteni,igy segítségeteket kérem.19hós a pici.Top rider 9800unk van.Nagyon könnyű tolni,iranyítani,hóban simán megy.Van hozzá esővédő,lábzsák,minden...Viszont nagyon nagy,összecsúkva nem tudjuk szállítani,és én nem birom el.PL.néha megyünk Balcsira,és akkor sem tudjuk vinni,mert nem fér be.

Esernyőkocsin gondolkozom.Vagy már felesleges?

Tavasszal költözünk majd a 3.emeletre.DE nem tudom akkor egyáltalán használni fogunk-e kocsit.

Most még használjuk,mert nem érnénk oda időben sehova...gondolom tudjátok.

Ha a csere mellett vagytok,akkor milyet? Ekkora babának kell,hogy legyen lábzsák? Ezeket a kocsikat is könnyű tolni?Hóban is elmennek?

2014. aug. 4. 13:54
1 2
 1/11 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Szia! Nálunk pont ez volt, imádtam az előző babakocsinkat, de sajnos túl nagy volt összehajtva és nem tudtunk vele könnyen utazni. Lecseréltük, egy Easy Go Milo kocsit vettünk, ez esernyőre csukható, könnyű kocsi. Jó csere volt. Ezt, ha nem akar benne lenni a kicsim, akkor összecsukom és a vállamra akasztom (van rajta ilyen huzal vagymi). Nem tudom, hogy hóban elmegy-e, mert még most vettük. Lábzsák van hozzá, nekünk ez fontos volt, mert ha nagyon szeles lesz az idő, azért csak véd valamennyit. És nem volt őrült drága, 22.000 volt újonnan.
2014. aug. 4. 14:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi!És simán elbírod?Kb hány kiló lehet?

Szerintem csere lesz,csak nehezen válok meg a régitől,mert imádtam...

2014. aug. 4. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

Egy normál és egy esernyőre csukható babakocsi előnyei és hátrányai telhesen ellentétesek.

Amíg a sima kocsidat könnyen tolod és mindenen átmegy addig egy esernyőre csukható kocsi kerekei kicsik, mindenben el és megakadnak, hóban lehetetlen tolni.

Viszont míg egy sima kocsi nehéz és nehezen összecsukható, szállítható addig az esernyőre csukható kocsit már akár 3 kilósat is lehet kapni (átlag 3 és 9 kg között vannak), és nagyon könnyű kicsire összecsukni.

Lábzsák egy ennyi idős gyereknek teljességgel felesleges, de mondjuk én már nem is vennék egy ekkora gyereknek esernyőre csukható kocsit.

2014. aug. 4. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell lecserélni, egyszerűen vegyetek neki egy kis esernyőre csukható könnyű kocsit, használtan már nagyon olcsón lehet kapni.

Akkor használhatod azt, amelyik éppen praktikusabb az adott körülmények között.

2014. aug. 4. 14:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát most ugyan ott vagyok!Azért köszi a válaszokat!Zöld pacsi!Sajnos még igy is használtat vennénk,hogy eladnánk a régit.Felesleges két kocsi,plusz kiadás.Sajnos nem tehetjük meg azt.

Akkor várok még.Lehet nem is kell.Fontos nekem,hogy könnyen toljam,ne rugjak a kerékbe kényelmes legyen nekem...

Ha elköltözünk tavasszal és kelleni fog a kocsi,majd akkor cserélünk.Mert ezt nem tudom felvinni a harmadikra.Addig meg apa cipeli,ha megyünk valahova,és elfárad! :)

Azért mégis csak tisztábban látom! Köszi! :)

2014. aug. 4. 15:17
 6/11 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Első vagyok! Könnyű nagyon, nem tudom megmondani hány kiló, de gyerekkel együtt simán tudok vele lépcsőzni, pedig több műtétem is volt, ami miatt nehezen emelek. És nem akad el mindenben, nem olyan nagyon kicsik a kerekei, én pl Pesten is nagyon jól elközlekedtem vele, földúton is jártunk már, ott is viszonylag könnyen elment. Egyébként én is azért cseréltem le a régit, mert a kicsim már jár és sokszor nem akar a kocsiban maradni, ilyenkor azért utána is rohanni, meg a kocsit is vinni nem egyszerű....
2014. aug. 4. 16:40
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem tavasszal már totál felesleges lesz,én is most gondolkodom hogy vegyek e esernyőkocsit,de én már most feleslegesnek érzem pedig a fiam 15hos csak,szerintem már nem használnánk ki
2014. aug. 4. 17:47
 8/11 A kérdező kommentje:

Lencsibaba tőled kérdezem,hogy ha a pici nem marad el a kocsiban,akkor összecsukva viszed a kocsit?Sajnos én sem emelhetek,sok helyre nem tudok bemenni intézkedni sem,mert lépcső van.Így ezért is gondoltam sportkocsira,mert pl.eltolnám a lépcsős helyig ott kiszállíttatnám a picit és összecsukva vinném fel a kocsit a lépcsön,manó meg jönne kezemet fogva.Lehet vele ilyet csinálni?Nem macerás összecsukni?Nem tudom mit tegyek?Nem akarok rosszul járni.

Ok,hogy tud menni,nem is szeret kocsiba lenni,de vannak esetek amikor muszáj! :)

2014. aug. 4. 23:41
 9/11 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Igen, összecsukva viszem, van rajta ilyen heveder vagy mi, amivel a vállamra tudom tenni, mint egy hátizsákot! :D Én sem emelhetek egyáltalán, sürgősségi császár után többször is műtöttek.... Én is így oldom meg egyébként, ha nem akar benne lenni, akkor viszem vállon. Egyébként a gyerekkel együtt sem annyira nehéz, hogy ne bírjam felvinni egy hivatali lépcsőn vagy a metrólépcsőn. Igazából nekem kényelmesebb, ha ilyenkor benne van! Könnyű összecsukni meg kinyitni is, csak be kell gyakorolni! Én itthon jópárszor nyitottam-zártam, hogy élesben gyorsan menjen! :)
2014. aug. 7. 21:01
 10/11 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Nem utolsó sorban, az én kicsim délben még alszik, ha vagyunk valahol, akkor így nagyon egyszerű, mert beteszem a kocsiba és nem kell tartani.... egyébként használtan vagy bababizományiban lehet venni olcsón jó állapotú kocsit. Én biztosan nem maradnák kocsi nélkül, de mi tényleg sokat megyünk! :)
2014. aug. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!