Van külön szaladgálós babakocsija a babádnak? Vettetek tavaszra/nyárra? Nyilván nagyobb babákra gondolok. Nyaraláshoz stb.
Mi vettünk tavaly nyárra nyaraláshoz (utána meg nagyihoz raktuk) egy kis esernyőre csukhatót. Pont azért, hogy a kocsiba jobban tudjunk mást is pakolni, meg én féltettem is a strandos, kavicsos résztől a drágább kocsi kerekeit. Tavaly 10 hónapos volt - imádtam, utána alig tudtam itthon visszaszokni a nagyobb, nehezebben irányíthatósra. Idén is ezt vittük (21 hós) és ismét beleszerettem. Annyira könnyű, egyszerű, kis helyen elfér, a gyerek is ebbe szeret ülni, a nagyba már nem lehet beleimádkozni (pedig a nagy is kicsinek számít a kategóriájában, Hauck shopper). Én annyit figyeltem, hogy legyen karfája, illetve kis naptetője. De így utólag még ez sem fontos - naptetőt soha nem húzom rá (pedig van rajta kukucskálós rész is), és rövid időkre karfa nélkül is elvan benne a gyerek (az enyém imádja a karfát, ezért volt nálunk ez fontos szempont- abba kapaszkodva ült és nézelődött, stb).
Mi ezt vettük végül, de amit linkeltél, az is szóba került nálunk. És így utólag bőven elég ez is, arra amire nektek is kell. Ja és ennek még van egy kis bevásárló kosár része is lent, nem sok, de törülközők, pléd befért az aljára:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!