Van külön szaladgálós babakocsija a babádnak? Vettetek tavaszra/nyárra? Nyilván nagyobb babákra gondolok. Nyaraláshoz stb.
2014. jún. 24. 14:45
1/15 anonim válasza:
2/15 anonim válasza:
Nem. Volt egy Peg Perego Pliko P3 sportkocsink, tavaly azt használtuk nyaraláskor is. Eszembe sem jutott erre külön babakocsit venni. November óta ezt sem használjuk, úgyhogy idén sem veszek természetesen.
3/15 A kérdező kommentje:
Van egy nagy Camarelo q12 babakocsink. Peugeot 206 csomagtartójába nem fér el. Illetve elfér csak akkor mást nem tudunk pakolni. Tehát mindenképp kell vennem egy picit. Enyém is 13 hónapos.
2014. jún. 24. 15:07
4/15 anonim válasza:
Igen, én is vettem, de én direkte karfásra hajtottam, mert így nem kellett a gyereket bekötni csak alul, felül pedig szabadon mozoghatott. Másképp nem ült volna meg a babakocsiban. Én ilyet vettem, ma is megvan, most már a második babám használja, aki 10 hónapos. De őt is kiszolgálja még bőven, nincs még semmi baja, pedig van nyúzva mióta megszületett a pici. Na szóval ilyet vettem, és szeretem:
5/15 anonim válasza:
2. vagyok. Ebben az esetben persze indokolt, de én akkor inkább olyat ajánlanék, amilyet az első válaszoló linkelt. Az azért stabilabb, kényelmesebb, az amit te linkeltél ránézésre is kényelmetlen, semmit nem tart a gyerek hátán. Egy 13 hónapos még kicsi azért, nem ártana egy kicsit jobb minőségű kocsi szerintem.
6/15 anonim válasza:
Nem, nincs. Minden tekintetben megfelelő az, ami van. Ezt a fajtát egyébként sem szeretem. Kicsi kerekei vannak, borulékony, nem pakolható bele semmi, a babát sem tudom elfektetni. Esetemben teljesen haszontalan.
7/15 anonim válasza:
Nem. A nagyobb, lapra csukható mellé vettünk egy könnyebb, esernyőre csukható babakocsit. Masszívabb, mint amit linkeltél, ilyen: [link] Masszív, gyereknek kényelmes, nekem tetszik, már a második nyúzza és semmi baja. Nagyon 'fapadost' babakocsiért nem adnék pénzt.
8/15 anonim válasza:
Én most készülök venni, mert imádom a Maxi Cosi Muránkat, d nyaralásra semmiképpen nem fog beférni a kocsiba. Nekem ez tetszik: [link]
9/15 anonim válasza:
Igen, vettem. Egy quinny zapp xtrát 2 éve. Imádom. Már kijött a zapp xtra 2 is, ma már olyat vennék, de a miénk is tökéletes. :)
10/15 anonim válasza:
8-as vagyok. A 9-es válaszolótól kérdezném, hogy nem borul fel könnyen a babakocsi? Mert igazából azért vagyok várakozó állásponton, mert az egyik fórumon azt olvastam (igaz csak egy ilyen vélemény volt), hogy náluk amikor a hordozó volt rajta felborult. A többiek azt írták, hogy nem kell nagyon megpakolni a babkocsit és ennyi. A tiétek nem borult fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!