"Menő" babakocsit keresek?
Nem volt ebben semmi félreértelmezhető. Tök mindegy, ennyi erővel lehet volna egy anyuka is, akinek van pénze arra,hogy ilyen babakocsit vegyen. Akkor is kapta volna a beszólásokat!
Egyébként Kérdező, nekem a ABC Design 3 Tec!
Nem, kedves utolsó, részemről például ez nem irigység, simán megvehettem volna én is a félmillás babakocsit (bár kérdés, hogy minek?), de sajnos sok olyan anyuka van, aki tényleg azt tekinti elsődleges szempontnak babahordozásnál, hogy csinkó meg trendike legyen, nem törődve azzal, hogy a babának éppen nem kényelmes az utazás. Nap mint nap látni az utcán pl sportbabakocsiban ülő csecsemőket, nyeklik-nyaklik a fejük, de nem baj, menő anyukának már olyan ügyes a babája, hogy 4 hónaposan ülve tudja sétáltatni. Hasonlóan a hordozott babáknál, kifelé megkötött baba, anya hasa aljára kötött kicsi, csak, hogy anyuka tudjon cigizni közben és a többi és a többi.
Én személy szerint elnézést kérek a kérdezőtől a korábbi megnyilvánulásomért (bár nem mondtam semmi sértőt szerintem), de sajnos nem áll távol a valóságtól, hogy néhány anyukának a babakocsi külleme a legfontosabb vásárlás esetén.
Attól még, hogy drága, vehet a funkciójának megfelelőt. Miért kell abból kiindulni, hogy rosszat akar a gyereknek? Hogy jön most ide a cigizés?
Mindegy, nem akartam vitát nyitni, csak megjegyeztem, hogy igencsak kellemetlen megjegyzések érkeztek teljesen feleslegesen. Előítélet vagy irigység, egyre megy.
szerintem ez is "dögös":
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget! Lerendeltem egy citromsárga Stokket. Ha végeztünk a fotózással, kisorsoljuk a kocsit a fészbúkon, remélem jó helyre kerül.
Ne veszekedjetek, felesleges. Bár sok minden levonható a válaszokból, érdekes dolog ez. Nem gondolom, hogy félreérthető volt a kérdésem. Eszembe nem jutott, hogy egy egyszerű kérdés mellé- amiben más tartalom nincs, csak többen hozzáképzelték, részleteznem kell az életemet, munkámat, nemi hovatartozásomat. Fura nőszemélyek vagytok. :)
Szóval köszönöm a sok segítséget, megnéztem minden kocsit, amit írtatok. Nagy segítség, hogy ilyen gyorsan találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!