Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » "Menő" babakocsit keresek?

"Menő" babakocsit keresek?

Figyelt kérdés
Remélem tud valaki segíteni. Modern, menő, exkluzív babakocsit keresek, csak sportrészt, maximum 500.000 forintig. Az sem gond, ha külföldről kell rendelni. Jó ha praktikus (könnyen tolható, összecsukható), de a kinézete fontosabb. Köszönöm!
2014. jún. 24. 08:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%

Nem volt ebben semmi félreértelmezhető. Tök mindegy, ennyi erővel lehet volna egy anyuka is, akinek van pénze arra,hogy ilyen babakocsit vegyen. Akkor is kapta volna a beszólásokat!

Egyébként Kérdező, nekem a ABC Design 3 Tec!

2014. jún. 24. 13:27
 22/28 anonim ***** válasza:
65%

Nem, kedves utolsó, részemről például ez nem irigység, simán megvehettem volna én is a félmillás babakocsit (bár kérdés, hogy minek?), de sajnos sok olyan anyuka van, aki tényleg azt tekinti elsődleges szempontnak babahordozásnál, hogy csinkó meg trendike legyen, nem törődve azzal, hogy a babának éppen nem kényelmes az utazás. Nap mint nap látni az utcán pl sportbabakocsiban ülő csecsemőket, nyeklik-nyaklik a fejük, de nem baj, menő anyukának már olyan ügyes a babája, hogy 4 hónaposan ülve tudja sétáltatni. Hasonlóan a hordozott babáknál, kifelé megkötött baba, anya hasa aljára kötött kicsi, csak, hogy anyuka tudjon cigizni közben és a többi és a többi.

Én személy szerint elnézést kérek a kérdezőtől a korábbi megnyilvánulásomért (bár nem mondtam semmi sértőt szerintem), de sajnos nem áll távol a valóságtól, hogy néhány anyukának a babakocsi külleme a legfontosabb vásárlás esetén.

2014. jún. 24. 13:27
 23/28 anonim ***** válasza:
29%

Attól még, hogy drága, vehet a funkciójának megfelelőt. Miért kell abból kiindulni, hogy rosszat akar a gyereknek? Hogy jön most ide a cigizés?

Mindegy, nem akartam vitát nyitni, csak megjegyeztem, hogy igencsak kellemetlen megjegyzések érkeztek teljesen feleslegesen. Előítélet vagy irigység, egyre megy.

2014. jún. 24. 13:39
 24/28 anonim ***** válasza:

szerintem ez is "dögös":

[link]

2014. jún. 24. 15:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Ez de kemény volt :D Amúgy szerintem a Stokke, Bugaboo amik most nagyon mennek :)
2014. jún. 24. 17:45
 26/28 anonim ***** válasza:

Quinny Zapp Xtra 2

[link]

2014. jún. 24. 19:45
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget! Lerendeltem egy citromsárga Stokket. Ha végeztünk a fotózással, kisorsoljuk a kocsit a fészbúkon, remélem jó helyre kerül.

Ne veszekedjetek, felesleges. Bár sok minden levonható a válaszokból, érdekes dolog ez. Nem gondolom, hogy félreérthető volt a kérdésem. Eszembe nem jutott, hogy egy egyszerű kérdés mellé- amiben más tartalom nincs, csak többen hozzáképzelték, részleteznem kell az életemet, munkámat, nemi hovatartozásomat. Fura nőszemélyek vagytok. :)

Szóval köszönöm a sok segítséget, megnéztem minden kocsit, amit írtatok. Nagy segítség, hogy ilyen gyorsan találtam.

2014. jún. 24. 20:24
 28/28 A kérdező kommentje:
Még egy off. Ez az orbit kocsi nagyon kemény. Végül nem azt választottam, mert nekem egy kerekesszékre hasonlít. De azt hiszem ha egyszer gyerekem lesz, hallgatok a feleségemre és választhat ő kocsit. :)
2014. jún. 24. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!