Olyan sport babakocsit keresek, aminek átfordítható a tolókarja, vízszintesig dönthető és elfér a csomagtartóban. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Még szemeztem a Hauck Caprival v Hauck Malibuval bár ezek egyik sem átfordíthaó tolókaros,de tetszik. Ezekről vélemény???2014. márc. 19. 11:39
1/5 anonim válasza:
Nem vennék átfordítható tolókaros kocsit, mert ha átfordítom l, a bolygó kerekek kerülnek hátra, és akkor macera az irányítás. Napsütés és szél ellen tudod védeni a babát ha olyan kocsit választasz aminek jól véd a kupolája, és a sport rész mindkét irányból feltehető. Nyáron esetleg plusz napernyő. Multifunkciósat keresel? Vagy csak sima sport? Mennyit szánsz rá?
2/5 anonim válasza:
sport kocsiban nincs tforditható kar, már 20-szor feltetted ezt a kérdést. Miért ez a legfontosabb szempont neked?????
3/5 anonim válasza:
Én is inkább olyat vennék (illetve vettem) aminek megfordítható a sportrésze.
Nekünk ilyen van: [link]
De ha mindent megveszel hozzá amit a hauckhoz (meg a legtöbb multifunkcióshoz) alapban adnak, akkor már elég húzós az ára. Pláne az autós hordozóval, de mi pont ahhoz vettük.
4/5 anonim válasza:
A Hauck-ot nem ismerem, mi ilyet vettünk:
Szerintem jó ha átfordítható a tolókar mert ha pl. szembe süt a nap és zavarja vagy csak téged akar látni akkor úgy fordítod,ahogy épp jól esik.Nem tudom mekkora csomagtartótok van, nekünk a Suzukiba csontra befért :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem is a B-smart. Esetleg Peg Perego Book .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!