"Menő" babakocsit keresek?
Quinny Yezz vagy Zapp Xtra 2
Egyébként tényleg gáz ez a hozzáállás, számomra is fontos volt anno, hogy csinos és szép babakocsit válasszunk, de a legeslegelső szempont az volt, hogy a kicsimnek kényelmes legyen! Így le is mondtam arról, amit legelőször kinéztem, egy anyukának babakocsi témában legyen már a gyermeke a legeslegelső ..
Stokke. A gyerekem igényeit kielégíti, az én szépérzékemet is. Itt nálunk minden 2. kocsi ilyen (Bp Belváros), szóval nem éppen "menő", de azért nekem nagyon bejön.:) Én nagyon elégedett vagyok, szerelmes vagyok a kocsiba is!:D
27N
Uh. Köszi a válaszokat. Még nincs gyermekem, 24 éves férfi vagyok és fogalmam nincs a babakocsikról. A munkámhoz kell. Fotós vagyok és ennyi keretet kaptam rá.
Bár érdekesek voltak a válaszok, de ilyen egy anonim oldal.
Megnéztem az összes babakocsit, amit ajánlottatok és a Stoke nagyon jó lenne, mert megfelel minden elképzelésemnek és jól letakarható a márkajelzés. A 4 moms is nagyon jó.
és ha nem írja le, akkor miért nem lehet neki segíteni? Kinek fáj az, ha valaki félmillát akar babakocsira költeni? A drága babakocsit biztos kényelmetlenre csinálják, hadd szenvedjen benne a gyerek.
Ez szimpla irigység, akárhogy szépítgetitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!