Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » "Menő" babakocsit keresek?

"Menő" babakocsit keresek?

Figyelt kérdés
Remélem tud valaki segíteni. Modern, menő, exkluzív babakocsit keresek, csak sportrészt, maximum 500.000 forintig. Az sem gond, ha külföldről kell rendelni. Jó ha praktikus (könnyen tolható, összecsukható), de a kinézete fontosabb. Köszönöm!
2014. jún. 24. 08:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

Quinny Yezz vagy Zapp Xtra 2

Egyébként tényleg gáz ez a hozzáállás, számomra is fontos volt anno, hogy csinos és szép babakocsit válasszunk, de a legeslegelső szempont az volt, hogy a kicsimnek kényelmes legyen! Így le is mondtam arról, amit legelőször kinéztem, egy anyukának babakocsi témában legyen már a gyermeke a legeslegelső ..

2014. jún. 24. 10:18
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a stokke már nem is menő.
2014. jún. 24. 10:59
 13/28 anonim ***** válasza:

Stokke. A gyerekem igényeit kielégíti, az én szépérzékemet is. Itt nálunk minden 2. kocsi ilyen (Bp Belváros), szóval nem éppen "menő", de azért nekem nagyon bejön.:) Én nagyon elégedett vagyok, szerelmes vagyok a kocsiba is!:D

27N

2014. jún. 24. 11:00
 14/28 A kérdező kommentje:

Uh. Köszi a válaszokat. Még nincs gyermekem, 24 éves férfi vagyok és fogalmam nincs a babakocsikról. A munkámhoz kell. Fotós vagyok és ennyi keretet kaptam rá.

Bár érdekesek voltak a válaszok, de ilyen egy anonim oldal.

Megnéztem az összes babakocsit, amit ajánlottatok és a Stoke nagyon jó lenne, mert megfelel minden elképzelésemnek és jól letakarható a márkajelzés. A 4 moms is nagyon jó.

2014. jún. 24. 12:42
 15/28 A kérdező kommentje:
Az Inglesinát is néztem, nem jó, mert nekem modern kell, nem retro, de köszönöm az ajánlást, bár ne folytattad volna a mondatot. :)
2014. jún. 24. 12:45
 16/28 anonim ***** válasza:
44%
kérdező, szerintem ne keseredj el a butuska válaszokon, örülj inkább neki, hogy nem nőnek születtél:D:D
2014. jún. 24. 13:05
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez aranyos, jót nevettem. Ennyit arról, hogy itt aztán senki sem rosszindulatú!
2014. jún. 24. 13:07
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
Itt nem a rosszindulatról, meg butuska válaszokról van szó, hanem arról, hogy nem volt egyértelmű a kérdés oka. Ha leírod mire keresel babakocsit akkor nyilván arra az irányra terjednek kis a válaszok. Egy anonim oldal is megérdemli, hogy úgy kérdezz, hogy ne legyen félreértelmezhető.
2014. jún. 24. 13:10
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha ezzel kezded a mondókádat, valószínűleg sokkal másabb hangnemben íródott válaszokat kaptál volna, és lehet még több ember megerőltette volna magát, hogy segítsen neked menő babakocsit keresni..
2014. jún. 24. 13:16
 20/28 anonim ***** válasza:
48%

és ha nem írja le, akkor miért nem lehet neki segíteni? Kinek fáj az, ha valaki félmillát akar babakocsira költeni? A drága babakocsit biztos kényelmetlenre csinálják, hadd szenvedjen benne a gyerek.

Ez szimpla irigység, akárhogy szépítgetitek

2014. jún. 24. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!