Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Undorítóak a mostani babakocsi...

Undorítóak a mostani babakocsik, és még drágák is. Vélemények?

Figyelt kérdés
Miért tetszik mégis sok kismamának az extra idétlen babakocsi?
2014. jún. 17. 09:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező feltünt hogy itt te vagy aki nem tud normàlisan illiedelmesen válaszomni. Amúgy meg kinek a pap kinek a papné!!jó hogy nem vagyunk egyformák!!!! Nyugodj meg és fogad el hogy ez van .
2014. jún. 17. 11:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan milyen kerdesre varsz valaszt? Velemenyeket kerdeztel...

Arra meg, h miert ezek tetszenek sokaknak: csak. Nem vagyunk egyformak.

2014. jún. 17. 11:44
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Milyen számodra egy normális válasz? :) És milyen egy normális babakocsi? Tényleg érdekel!
2014. jún. 17. 12:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Mi Németo-ból rendeltünk 40-ért babakocsit, itthon ue 100 fölötti és másolat. És nem is undorító.

Nekem nem tetszenek az ufo-hoz hasonlító, 3 kerekű, instabilnak tűnő divatbabakocsik nem tetszenek.

2014. jún. 17. 12:51
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyedül a Kérdező nem képes emberi hangnemben kommunikálni, nem is értem, hogy mi baja. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, válassza mindenki azt, ami neki tetszik és megengedheti magának. Ennyi, felesleges ezen hisztizni.
2014. jún. 17. 13:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Az én nagy szerelmem kinézetre az Inglesina kocsi. A mózes része, mert a sportrész már úgy néz ki, mint a tolókocsi. De a mózese része nekem gyönyörű.

Azért marad álom, mert kb a fejünk fölöl kellene eladni a házat, hogy megvehessük...

Ellenben a Stokke kocsitól én rondábbat még nem láttam, mégis a Stokke kocsi a etalon a kocsik között sokak szerint. Felszereléssel együtt 700 ezer forint.

A fárjem imádja az űrállomás kinézetű kocsikat, én a klasszikussabakat, ezért lesz egy Chicco kocsink, ami a két véglet között van. Árban is.

2014. jún. 17. 13:43
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Az egyetlen ember aki itt nem tud normálisan kommunikálni, az te vagy. És még egy gondolat: ez az oldal azért van, hogy,ha felteszel egy kérdést, választ kapj rá. Csak simán választ! Nem pedig olyat, ami neked tetsző. Ahány ember annyiféle vélemény. De ebben az esetben sajnos benned van a hiba. Valószínűleg a mentalitásod, habitusod, személyiséged miatt nem tetszenek a babakocsik. De neked nagy átlagban mindennel bajod lehet az életben. Nehéz lehet neked. :)

Egyébként meg megnéztem az általad említett Baby merc babakocsikat. Lehet, hogy baj van a szememmel, de szerintem a babakocsik 80 %-a így néz ki. :)

2014. jún. 17. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!