Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Undorítóak a mostani babakocsi...

Undorítóak a mostani babakocsik, és még drágák is. Vélemények?

Figyelt kérdés
Miért tetszik mégis sok kismamának az extra idétlen babakocsi?
2014. jún. 17. 09:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a babakocsi nagyon tetszik,akkor is ha nem olcsó

[link]

szerintem szép és csak jókat hallottam róla

nos egy olyan ami nagyon pici és olyan Ufo babakocsira hasonlít az nem tetszik,de mindenkinek más az ízlése

[link]

de az ufo babakocsinál sokkal rondább és igénytelenebb ez, mégse szólok meg érte senkit

[link]

pedig még árulják is

szerintem mindenki olyat vesz amilyet tud és szeretne,ne hidd, de azt tudd egy bizonyos ár alatt biztosan gagyit kapsz,egy bizonyos ár felett meg a márkát fizeted nem a minőséget

2014. jún. 17. 10:13
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
javítok az Ufo babakocsi nem igénytelen,csak szerintem nem szép,rosszul fogalmazta,
2014. jún. 17. 10:14
 13/27 anonim ***** válasza:
94%
mellesleg az általad említett két márka nem egy szépség,nem is értem miért túráztatod magad
2014. jún. 17. 10:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a narancs babakocsiba az tetszik hogy betudom magam állítani milyen magasab legyen a gyerek. Pl ha nem muszály ne szívja be a benzingőzt. Az utólsó link tényleg csúnya kocsi de sokaknak tellik csak olyanra.
2014. jún. 17. 10:24
 15/27 A kérdező kommentje:

Ez egy olyan oldal, ahol felteszi az ember azt a kérdést, amire választ szeretne kapni.

Normális választ.

2014. jún. 17. 10:25
 16/27 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem normális választ kaptál,de a stílusod ahogy kommunikálsz nem tetszik az embereknek szerintem,véleményt kértél én leírtam az enyémet és linkeltem is neked
2014. jún. 17. 10:27
 17/27 anonim ***** válasza:

nekem nem a kinézetükkel vagy az árukkal van bajom

hanem drágák hozzájuk az alkatrészek

és a felfújható kerekűek sem vonzanak, sőt nem is értem minek egy babakocsinak felfújható kerék

2014. jún. 17. 10:29
 18/27 anonim ***** válasza:
94%
Akkor vegyél Baby Merc babakocsit és örülj neki! Nem mindegy ki milyet vesz a gyerekének? Nekem meg a neked tetszők nem tetszenek! És? Kit érdekel?
2014. jún. 17. 10:31
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
nem undorítóak a lázadozó anyukák, akik szerint csak az a jó, amit ők vesznek és csinálnak? Vélemények?:D
2014. jún. 17. 10:49
 20/27 anonim ***** válasza:
96%
Hogy lehet undorító egy babakocsi? :D Látszik, hogy semmi értékük nincs már a szavaknak. Szerintem undorító lehet egy romlott nyers húsban hemzsegő kukacok látványa, de egy babakocsira eszembe nem jutna ezt mondani. Ez épp olyan, mint mikor a reklámokban "csodálatosnak", "pompásnak" neveznek egy vajat. Akkor egy újszölöttre, a szerelmere mit lehetne mondani? Elég gáz, hogy ennyire nincs már meg semminek a helye.
2014. jún. 17. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!