Milyen hordozót ajánlatok?
Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam, van egy mei tai-unk kölcsönbe kaptuk. csak elvétve használtam, nem voltam valami nagy spíler. Most akarok menni tanfolyamra. De valami egyszerűbb megoldásra gondolnék, mert most kezd járni, és nem hajlandó beülni a kocsiba, ha elfárad. Kézben cipelni meg nagyon fárasztó. Használtan vennék valamit, ha tudtok valami jó minőségű eladót, linket is várok szívesen. Illetve hallottam babaerszényről vagy valami ilyesmiről is, arról tudnátok adni bővebb információt? köszönöm szépen.2014. jún. 5. 15:31
12/13 A kérdező kommentje:
eloszor is koszonom a valaszokat!
hm, terpesszelesseg?... az pontosan micsoda es hogy kell merni es mit befolyasol?
2014. jún. 8. 09:22
13/13 anonim válasza:
a terpesz szélesség az az, hogy milyen széles az a rész, ami a baba lábát támasztja alá. vagyis a hordozóeszköz szélessége.
mi függ tőle? az, hogy meddig tudjátok használni :) mert ha nem ér az eszköz térdhajlattól térdhajlatig, akkor nem megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!