Szeretnék hordozót, de kendőt semmiképpen, volt már másik gyerekemmel és nem tudtam használni, de nem szeretnék kengurut sem mert az nem jó...esetleg valami hasonlót ismer valaki?
Bondolinot vagy manducat ajánlanám, attól függ mekkora a gyerkőc.
2014. ápr. 28. 10:23
2/12 A kérdező kommentje:
újszülött kortól szeretném, bár lehet csak ősztől használnám, amikor a nagyoknak kezdődik az ovi meg a suli. a kicsi most fog megszületni májusban
2014. ápr. 28. 10:26
3/12 A kérdező kommentje:
megnéztem amiket ajánlottál nagyon jók, de bevallom nem akarok rá ennyit szánni csak kiegészítő megoldás lenne van babakocsink azt jobban szeretem, de néha jól jön egy hordozó is, max és ez nagyon max 20e ft gondoltam , de azért köszi szépen.
2014. ápr. 28. 10:31
4/12 anonim válasza:
esetleg karikás kendő? azt tudnád végig használni, de nem kell kötözgetni :D
a close-t hamar ki fogja nőni/hízni
2014. ápr. 28. 16:32
5/12 A kérdező kommentje:
Azt nem ismerem, de megnézem, hogy milyen. Azokat akkor nem is kell kötözni?
Ezt pont nem ismerem, de nem látom rajta, hol/hogyan lehet állítani a méretét, szorosságát. Az NAGYON fontos, hogy mindig megfelelő szorosságú legyen, különben nem tart eléggé, a babának kényelmetlen és káros is. Plusz, azt sem tudom, ebben a cuccban lehet-e háton hordozni - 7-8 kg, azaz 4-5 hónapos kor után azért nagy könnyebség, ha hátra tudod dobni a babát.
Annyi pénzért, mint ez, lehet kapni alig használt Manducát. Azt viszont nagyon javaslom, irtó kényelmes, és egy pillanat alatt fel/le lehet venni. Igazából már ülni tudó babáknak ajánlják, de a fejét jól tartó 4-5 hónapost is bele lehet már tenni, főleg ha nem órákat tölt el benne.
2014. ápr. 28. 22:22
8/12 anonim válasza:
7. vagyok. A karikás kendőről tudni kell, hogy féloldalasan terheli a vállat, azaz váltogatni kell, melyik oldalon viszed a babát, és hosszú utakra épp ezért nem igazán kényelmes. Viszont tény, hogy irtó praktikus, én azt is sokat használtam az első gyereknél, amikor kocsiba be/kocsiból ki, boltba be/boltból ki mentünk, főleg pár perces etapokon.
2014. ápr. 28. 22:25
9/12 anonim válasza:
7es, azért egy újszülöttet vagy 4-5 hónapost ne akarjunk már Manducába rakni..
2014. ápr. 29. 08:06
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a karikás kendő is szimpi akkor abba lehet újszülöttet is tenni? Nekem a hordozás tényleg csak kiegészítő megoldás lenne, háton vagy hosszú távon nem hordoznám, mert szeretem a babakocsit, a többi gyereket is kocsiztattam , de a 3.-nál már úgy gondolom, hogy elugrani a boltba 3 gyerekkel vagy átszaladni az oviba lehet kényelmesebb és gyorsabb kendővel. Szóval ha nem lehet hátra kötni az nem zavar (mert nem is akarom).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!