Ezt a fajta a hordozót ismeri valaki? Close Cabo NTC
Figyelt kérdés
Szeretnék hordozót, de kendőt semmiképpen, volt már másik gyerekemmel és nem tudtam használni, de nem szeretnék kengurut sem mert az nem jó...esetleg valami hasonlót ismer valaki?
2014. ápr. 28. 09:15
11/12 A kérdező kommentje:
Close kendőnk volt már kölcsönben a 2. gyereknél csak nem ez a fajta, hanem az ami 8000e Ft-val többe kerül, annál lehetett szorosra húzni, így ez a rész ennél is megvan, pusztán nem tudom, hogy ebbe is bele lehet tenni csecsemőt...de lehet karikás kendő lesz a végén, mert megnéztem a képet és egyrészt irtó cuki a baba :D Másrészt úgy tűnik praktikus. Majd megnézem a neten, hogy hogyan kell használni. na meg abból könnyebb használtat venni valahogy elterjedtebb.
2014. ápr. 29. 09:35
12/12 anonim válasza:
igen ebbe lehet tenni az első perctől kezdve :) ha szeretnél segítséget nyugodtan írj privátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!