Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudnátok nekem olyan 2 vagy 3...

Tudnátok nekem olyan 2 vagy 3 funkciós babakocsit ajánlani aminek könnyű a vázszerkezete és viszonylag kicsire csukható?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tesóméknak Cam combi babakocsijuk van. Náluk is ezek voltak a szempontok.
2014. jún. 1. 21:44
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi! Igaziból tetszik mindkettő (a Chicco és a Cam is), csak az a bajom velük, hogy nem egybe tolókarosak :(.

Amúgy egyébként van 3 babakocsink ami a kisfiamé volt, de abból az egyik egy nagy batár, amivel nem lehet buszra szállni (viszont itt nálunk remekül funkcionál, mert rosszak az útviszonyok), a másik egy kis futkosós sport kocsi, a harmadik pedig egy Chippolino Pooky, ami akár jó is lenne, de az is szarvacskás tolókaros, és világoskék, most meg ha minden igaz, kislányt várunk.

Ezért arra gondoltam, hogy azt eladom, meg a "futkosósat" is, és vennék egy valamilyen könnyebb multifunkciósat.

Bár az autónk viszont elég kicsi, nem biztos, hogy beférne a lapra csukható, ezért bajban vagyok vele, mert lehet, hogy akkor muszáj lesz szarvacskásat vennem, de azt meg muszáj két kézzel tolni, így a kisfiam kezét nem tudom fogni közben.

Volt egy Hauckunk is, de azt már eladtam, mert nem volt könnyű irányítani, egy kézzel nem is tudtam, pedig az egybe tolókaros volt.

Még csak 18 hetes vagyok, és keresem az "igazit".

Nem könnyű megtalálni :(.

2014. jún. 2. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Tesóméké egybe tolókaros: [link]

Ez mondjuk drágább is a külön karosnál, nem értem miért. De lehet,h van használtan is.

2014. jún. 2. 20:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Hú, ez jónak tűnik, köszi!
2014. jún. 3. 06:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is 18 hetes vagyokm :) Én ajánlottam neked a Chiccot. Nekem is egyébként az a bajom vele, hogy nem egybekaros. Egybekarost vennék én is szívesebben, de az összes egybekaros (abban a kategóriában, amit megengedhetnénk magunknak) az mind vagy böhöm nagy batár vagy tényleg nagyon gagyi minőség. A másodikra kell felvinnem lift nélküli panelben, buszoni is kell majd vele, és alig vagyok elve 150 centis és 50 kg-s. Így a könnyű kocsi jelleg fontosabb szempont lett, mint az egybekar. Ezért néztük ki vagy a Hauck-ot vagy a Chicco Enjoy Funt, mindkettőből találtunk jó áron alig használtat. Végül mégis azt hiszem a Chicco lesz, mert ott van lábzsák, meg minden tartozék, és minőségileg is jobb, a Haucknak meg elve gyárilga pl. nincs is lábzsákja (hiába egybekaros a Hauck)
2014. jún. 3. 13:39
 16/18 A kérdező kommentje:

Most nézem, hogy az Espiro Vector Air is nagyon könnyű, csak 4 kg a váz, és a sportrésszel együtt 6,5 kg-ot ír.

Ez egész jónak tűnik.

2014. jún. 3. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Jah, igen, az Espiro Vector Air is jó kocsinak tűnik. Én is néztem. De használtan nem találtam, újan meg túl van az ára a mi keretünkön.
2014. jún. 3. 17:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Én is mindenképpen használtat fogok keresni, de szerintem van még időnk bőven :).
2014. jún. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!