Tudnátok nekem olyan 2 vagy 3 funkciós babakocsit ajánlani aminek könnyű a vázszerkezete és viszonylag kicsire csukható?
Köszi! Igaziból tetszik mindkettő (a Chicco és a Cam is), csak az a bajom velük, hogy nem egybe tolókarosak :(.
Amúgy egyébként van 3 babakocsink ami a kisfiamé volt, de abból az egyik egy nagy batár, amivel nem lehet buszra szállni (viszont itt nálunk remekül funkcionál, mert rosszak az útviszonyok), a másik egy kis futkosós sport kocsi, a harmadik pedig egy Chippolino Pooky, ami akár jó is lenne, de az is szarvacskás tolókaros, és világoskék, most meg ha minden igaz, kislányt várunk.
Ezért arra gondoltam, hogy azt eladom, meg a "futkosósat" is, és vennék egy valamilyen könnyebb multifunkciósat.
Bár az autónk viszont elég kicsi, nem biztos, hogy beférne a lapra csukható, ezért bajban vagyok vele, mert lehet, hogy akkor muszáj lesz szarvacskásat vennem, de azt meg muszáj két kézzel tolni, így a kisfiam kezét nem tudom fogni közben.
Volt egy Hauckunk is, de azt már eladtam, mert nem volt könnyű irányítani, egy kézzel nem is tudtam, pedig az egybe tolókaros volt.
Még csak 18 hetes vagyok, és keresem az "igazit".
Nem könnyű megtalálni :(.
Tesóméké egybe tolókaros: [link]
Ez mondjuk drágább is a külön karosnál, nem értem miért. De lehet,h van használtan is.
Most nézem, hogy az Espiro Vector Air is nagyon könnyű, csak 4 kg a váz, és a sportrésszel együtt 6,5 kg-ot ír.
Ez egész jónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!