Szerintetek ez a babakocsi megfelel újszülöttnek?
Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon szuper kocsit, persze csak a neten. Megfelel ez újszülöttnek, van valakinek ilyen babakocsija?
#babakocsi #két funkciós
2014. máj. 16. 17:57
11/12 A kérdező kommentje:
Húha, hát választék van bőven. Kapom az okosságokat innen-onnan ismerősöktől. Szerintük elég olyan kocsi, ami csak vízszintesig dönthető, én szerintem meg jobb neki a mózes, a másik szerint nem jó babahordozót vázra tenni, mert kényelmetlen, ezzel még egyet is értenék, de ha csak két részes babakocsit veszek, akkor is meg kell vennem a babahordozót az autóba. Az a baj, hogy olyat nem találok hogy csak mózes, vagy csak mózes babahordozóval, sport kocsi elég lenne szerintem csak tavasszal venni, mert szeptemberi babánk lesz. Most ezt néztem ki [link]
2014. máj. 18. 20:28
12/12 anonim válasza:
Ugyanebben a dilemmában vagypok,. nekünk október végi, november eleji baba lesz. Autós hordozó mindenképp kell, de elég lenne kocsiból csak mózeses, de olyan meg nincs. Mert egy könnyű sportkocsit elég lenne venni tavasszal. A multifunkciósoknak épp az a baja, hogy a sportkocsi része is nehéz, ezért jobb lenne télire egy stabilabb mózes, tavasszal meg már könnyű sportkocsi. de ilyen variációt én sehol se találok, így marad a lehető legkönnyebb multifukciós, a hauck shopper vagy malibu vagy a chicco enjoy fun. (panel, lift nélkül, gondolhatod mire mennék a nagy nehéz kocsikkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!