Milyen babakocsit válasszak újszülöttnek?
Szia!
Nekünk is ilyesmi helyre kellett,bár én helyközi buszjáraton is utazok vele.Baby merc típusút vettünk,használtan 20 ezerért,alig volt használva :-)
Van hozzá mózes és autós hordózó,sőt még pelenkázó táska is,ezenkívül esővédő és rovarháló.
Jó nagy kerekei vannak,egy hátránya van,hogy nem bolygósítható.Szerintem nem hátrány,de a férjem szerint az :-)
Buszra is jó,de csak össze csukva,mert egyébként szerintem nehéz szállítani(felénk össze kell csukni,ezért választottam olyat,miből külön ki tudom venni a babát és "félre tudom tenni" amíg a megállóban össze csukom,egyébként 60 cm széles,így a régi "egyajtós" buszokra is fel tudom tenni)
Tolókar fordítható,babának is kényelmes,mert nagyon jól rugózik.Olyan terepjárós,tökön-dinnyén elmentem vele(nagy hóban is jó volt,úgy,hogy nálunk nincs járda,csak egy szakasz földes út,a többi aszfaltos)
Mi ilyet vettünk, nehéz de strapabíró és kényelmes.
Egyébként dunsztom sincs a babakocsi márkákról és nem is érdekelnek:-) Ami nekem jó azt veszem meg.
Én vagyok a baby merc-es.Nekünk olyan alap stílusú van,aminek 4 egyforma nagy a kereke.
Nem tudom,biztosan van rossz tapasztalat is,de nekünk nagyon bevált,babának is kényelmes,jókat alszik benne.Stabil a váza is szerintem.
Nekem nem nehéz tolni,ellenben próbáltam hasonló kinézetű Touragoo-t(nem tudom,jól írtam-e) barátnőmnél,na azt nehezebb tolni is,nagyobb is,össze csukni is nehéz,így buszra sem tudnám felvinni.Mi ezeket néztük elsősorban.:-)
Kedves Nicola!
Abban igazad van, hogy nem a márka számít. Nem szeretnék semmilyen csodakocsit, csak valami olyat, ami biztonságos és a babának is és nekem is kényelmes. Érdekelnek a nem nagynevű kocsik is, viszont több oldalon próbálok véleményeket keresni és mindenkinek más a preferáltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!