Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen babakocsit válasszak...

Milyen babakocsit válasszak újszülöttnek?

Figyelt kérdés
Augusztus elején jön a baba, majdnem biztosra mondta a doki, hogy fiú. Családi házban lakunk, nem kell vele lépcsőzni. Tömegközlekedni nem szoktunk, az esetek 99% -ban autóban szállítjuk majd. Sokat sétálok, a babát is gyakran viszem majd, boltba inkább nagyokba szoktunk menni. Ezek alapján van ötletetek merre induljak? Nézegettem a Graco grand tour deluxe-ot, de még élőben sosem láttam. Van még időm megvenni, inkább csak információt gyűjtök most, hogy miben érdemes gondolkodni. (ár, amiben gondolkodom használtan max 40.000 Ft)

2014. febr. 10. 10:10
1 2
 11/12 anonim válasza:
A Graco-t én nem ajánlanám. Én nagyon utáltam...egyrészt nem átfordítható -a gyerek igényelte-, nagy összecsukva is...
2014. febr. 11. 11:11
 12/12 A kérdező kommentje:
És mi az amit ajánlanál? Olvasgattam a témában, amit látok, hogy többen írnak és érdemes szem előtt tartani, az a bolygósítható kerék, nagy méretű kerekek, vízszintes fekvőfelület, átfordítható tolásirány, súly (bár ez esetemben annyira nem fontos, mert nem kell buszozni vele) hogy összecsukva mekkora, az sem olyan lényeges, mert van helyünk. Ezeken kívül több modellnél írják, hogy lecsatolódik, vagy lelóg a földre az alsó pakoló rész. Legyen masszív a váza és árban is elérhető legyen. Ilyet tudtok? Mindenkinek köszi, aki segít ebben.
2014. febr. 12. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.