Hordozókendősök véleménye, tapasztalata érdekelne?
Mást is kötni? Ezt hogy érted? Másféleképpen? Direkt azt a kötést próbáltuk, ami a legtöbb anyagot veszi fel, hogy ennél a kötési módnál lássuk meg, hogy mi a jó méret.
Bár ugye arra is gondolni kel, hogy nő a baba és nagyobb korában már többet vesz el az anyagból?
igen pl. az is. főleg ha később hátra kötöd, ott is többféle mód van.
na meg télen ha sok ruha :D
Köszönöm a válaszokat. Még nem hordoztam, első baba lesz és ezért ilyen kérdések is felmerülnek. Én vagyok a leendő anyuka, és vékonyka, 150 centi vagyok, elég aprócska termetű. A férjem sem magas, 170 centis, de vállban erős (szertornász volt) meg hát ami azt illeti van egy kis pocakja is. Szóval neki a 4.40-es kendő nem volt elég hosszú, és a hordozókendős tanácsadó hölgy azt mondta, hogy neki kell az 5.20-as kendő.
Nekem viszont a 4.40-es jó volt, bőven volt elég anyag, ezért az 5.20-as-tól félek, hogy tényleg túl hosszú lesz.
Nagy dilemmában vagyok, mert egy jó minőségű kendő 120-150 euró (nem Magyarországon élünk, és itt ilyen árban lehet beszerezni, használtan egyáltalán nem is találtam) Kettőt nem tudunk venni. Viszont a férjem nagyon szeretne hordozni, aminek nagyton örülök, és miatta nem akarok önző lenni, hogy csak az én kényelmem miatt legyen inkább rövidebb kendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!