Liliputi csatos hordozóról van valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata? Kényelmes? Jól kezelhető?
Tilos 1-2 hónaposnak csatos hordozót használni.
Még újszülött szűkítővel sem szabad.
Várd meg, míg stabilan tud ülni a babád, csak akkor tedd bele.
Nekem ilyen van, az nem jó benne, hogy a pántok állítható részénél annyira csúszkál, hogy muszáj voltam csomót kötni rá, amúgy folyton teljesen kilazult volna már 1-2 perc után.
Így viszont most fix, ha lekerülnek a téli ruhák, kabátok, majd bogozhatom ki, hogy beszűkítsem.
Egyedül a derekánál tart valamennyire.
Nem tudom, hogy csak az enyém ilyen vacak, vagy ez minden csatosra igaz-e.
Ezt leszámítva kényelmes, jobb, mint a kötözős mei tai.
Viszont nincs fejtartó része, ez iszonyat hátrány, mert ha ebben megyünk valahová és elalszik a lányom, akkor hátrabicsaklik az egész dereka.
Így ezt csak akkor használom, ha rövid időre megyünk, vagy tudom, hogy nem fog aludni, illetve ha le-föl akarom venni.
Minden más esetben a kötözőset viszem a fejtartó rész miatt.
Én sem javasolnám a csatos hordozót újszülött betéttel. Rossz a baba tartása benne.
Nekünk csatos Gremese van, de csak fél éves korától használjuk. Nem tudok róla rosszat mondani, nagyon kényelmes, jó konstrukció.
nekünk csatosból ergobaby van,semmi olyat nem tapasztaltam,amit az első írt a liliputiról..Szépen tartanak a csatok mhol,jól párnázott a válla és a dereka..Mi is csak 10 hónapos kortól használjuk(én is úgy tudom,h ebbe már csak stabilan ülő babát szabad tenni)
Előtte tündérputtony mei-tait használtunk,míg könnyebb volt a gyerek,az is jó volt,de nekem nem volt már elég puha és kényelmes,mikor nagyobb lett...Újszülöttnél pedig babybooz rugalmas kendőnk van,nekem nagyon bejött,és a gyerek is jókat alszik benne.
Nekem manducám van, imádom, vagyis inkább imádtam mert már lassan darabjaira hullik szét, annyit használtuk (a harmadik csemetét szolgálta ki). Annak van alvócsuklyája, és a hátán zipzárral állítható a hátfal magassága, azaz, hogy mennyire kukucskáljon ki belőle a baba.
Liliputiból mei-taiom volt, de nem szerettem.
Ha a helyedben lennék, nem liliputit vennék.
1-2 hónapos babával valóban nem javasolt használni mert nem tartja elég stabilan minden irányból, az első kb fél évben a kendő a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!