Tudnátok ajánlani könnyen kezelhető, de azért strapabíró, könnyű sportkocsit? A tesco-ban holnaptól akciós Hauck Sport babakocsit érdemes megvenni? 20 ezernél többet nem szeretnék rá áldozni.
Szerintem ez az:
[link] A holnaptól érvényes újságban van. Teco Extrában tuti van.
Én megvettem a tescoba azt a 10ezer ft-os Hauck-ot. Egy ideig jó volt, mert hevederrel lehetett állítani a háttámlát, így jól tudtam szabályozni a félig ülő-fekvő pozíciót. De ezt csak vagy 3-4 hónapig tudtam használni tavaly,mert a hóban,latyakban teljesen meghalt a babakocsi.Most, hogy jött a jóidő, megint elővettük, mert mégiscsak egy könnyű kis kocsi. A fiam már jár és majd 15 kiló. A babakocsiban ha ül, nem lehet tolni. Valahogy a súly, a két első kerékre összpontosul, és szinte lehetetlen tolni, kanyarodni meg nem is bírok. No, ennyit erről a kocsiról.
Egyébként nekem tetszik, meg tényleg könnyű, de azt, hogy a fiam ilyen ütemben fog nőni, meg hízni, azt nem gondoltam. A babakocsit meg emiatt nem tudjuk használni.
Köszi a hasznos infókat. Az újságban nem látszik rendesen, hogy milyen, én sem voltam biztos benne, hogy az. Élőben megnéztem, bele is tettem a lányom, de egy-két tologatásból nem lehet biztosra menni, hogy jó lesz-e. Nagy multifunkciós babakocsinknak van sportrésze, csak azt nehéz lecipelni (szinte lehetetlen egyedül) a lépcsőn.
Ez a súlyeloszlás érdekes. A kislányom most még nincs 8 kg, tehát nem tudom hogy nekünk vajon megfelelne.
Szia!
Nekünk espiro magic 4 van. Használtan vettem, és imádom! Volt jó pár babakocsink, de hidd el, a minőség, fontos! Inkább használt, de jó legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!