Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mennyit ér ez a babakocsi...

Mennyit ér ez a babakocsi ilyen állapotban? (link, képek, lent)

Figyelt kérdés

Ez a tipús más színben: [link]

A hibái:

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 5. 12:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Újonnan 20e -ért lehet kapni használtan ha nem lenne hibája max 10 adnék érte szétszakadva és elszakadt tolószivaccsal (vagy mi az) max 5-6e ér.
2014. máj. 5. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Biztos nekem nagyon más az anyagi helyzetem, de nekem ez max ingyen kéne. Alapból újonnan 19600- forintért meg lehet venni. (De lehet hogy olcsóbban is, csak kutakodni kéne.) Basszus egy ÚJONNAN 20 ezer alatti babakocsiért, kopottan, szakadtan, repedten, pénzért? Meg még megjavíttatni is? Majd pont. Ha meg nem javíttatod ki, akkor úgy nézel majd ki a 20 centis szakadásokkal, mint valam cigány. Ha annyira nem lenne pénzem, akkor max egy egyszerűbbet választanék, de legalább normális állapotút.
2014. máj. 6. 00:47
 13/13 A kérdező kommentje:
6-ért szombaton elhozom.Elviszem varrónőhöz.:)
2014. máj. 7. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!