Melyik sport babakocsit választanátok nyárra?
Figyelt kérdés
13 hónapos kislányomnak szeretnék venni utazáshoz, nyaraláshoz. Már van egy SSC hordozónk, de hosszabb távon nem tudom már vinni, mert nehéz. Van egy nagyobb, és kényelmes sport babakocsink is, de az is nehéz, és ezeknél több helyet foglal a kocsiban. Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel a típusokkal?
2014. ápr. 28. 16:39
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Az jó. Nekünk egy Pierre Cardin PS 685- ös van, az nagyon hasonló a tiédhez, csak nehezebb. Nagyon szeretem, de kisebbet, könnyebbet, esernyőre csukhatót szeretnék.
2014. ápr. 28. 17:03
3/3 anonim válasza:
Hát igen, duplája a súlya a PC-nek :(
A Baby Design szerintem jó kis kocsi és 20 kg-ig terhelhető, szóval még jó sokáig tudjátok használni :)
Ha sok pénzem lenne, akkor biztos Maclaren kocsit vennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!