Magyarországon lehet kapni 4 kerekű Quinny Zapp Xtra-t?
Köszi, én is arra gondoltam, hogy onnan rendelek, csak félek, hogy előre kell utalni...
Egyébként a 4 kerekű Zappot össze lehet csukni az üléssel együtt?
Utána néztem este és amerikai verzió a 4 kerekes, szóval a no-i ebayről is csak használtan tudsz rendelni. ebay.com-ról kell majd.
Igen, össze lehet csukni 4 kerékkel is ugyan úgy. De az ülést le kell szedni. A zapp üléssel csukható össze, a zapp xtra ülés nélkül, viszont utóbbi dönthető.
Nézd meg az árakat és az is lehet, hogy úgy jobban megéri, hogy itthon megveszed a kocsit és kintről (ebay), vagy a quinny honlapjáról csak kereket rendelsz. Még a kockázat is kisebb, hogy nem érkezik meg. Bár Amazonról és ebayről évek óta rendelek és sosem volt gond.
Szóval a zappnak 2 változata van: zapp és zapp xtra
Most itthon akciósak: mano babaháznál és vaterán is láttam újat akciósan.
Szia! Ezen a videón össze csukható a quinny zapp xtra.
https://www.youtube.com/watch?v=CDKmo8vXEpU
Akkor most nem értem...bocsi :(
Értem, hogy 2 változata van, de 4 kerekűt újonnan nem lehet kapni magyarországon. Sőt egyébként már 3 változata van magyarországon: Zapp, Zapp xtra, Zapp xtra2
De csak 3 kerekű változatban. :(
Na most néztem egy nagyot, mert nem hallottam még a zapp xtra2ről. Csak 2 változatot ismertem. Hát ez tök jó, végre minden egyben van. Akkor amit te szeretnél az a zapp xtra2.
Nézd, itt egy kép és kerekekkel van össze csukva:
A videón rosszul írták, mert a zapp xtra nem csukható üléssel. A videón a zapp xtra 2 szerepel.
Basszus nekünk is jó lett volna egy ilyen xtra 2, de már nem veszek újat.
Jó, bocsi, érthetetlen vagyok. Szóval neked 4 kerekű kellene. Nem tudom, hogy létezik-e, de nem vagyok mérvadó, zapp xtra 2-t se ismertem.
De utána nézek én is, mert fúrja az oldalamat. Esetleg, ha írnál a quinnynek?
LÉTEZIK! :D
Rá van írva, Quinny zapp xtra with folding seat. Tehát dönthető üléssel és a képen 4 kereke van.
Itthon tuti nem lehet kapni, fejemet tenném rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!