Mi a véleményetek a Quinny Zapp babakocsiról?
Nekünk az van és nagyon szeretem. Viszont minden bizonnyal nincs két egyforma igény, ami nekem jó, nem biztos, hogy neked is. Mi városban lakunk, főleg bevásárolni megyek vele, jellemzően aszfalton. Nincs nagy alsó hálója, de a pakolást mégis sikerül megoldanom, mert alulra szoktam rakni a "sűrű" súlyos és inkább kisebb dolgokat, a karjára pedig a nagyobb térfogatú cuccokat zacskóstul. (ugyanis sajnos borulékony és így tudom kiegyensúlyozni. Előny a hátrányban, hogy ha fel is borul, akkor nem üti be magát a baba, mert ő fizikailag nem ér le a földre) Így akár egy nagy bevásárlásnyit is hazaviszek. Ha nagyon extrán sok cuccom lenne, akkor még egy hátizskákot is fel tudok venni, de ez általában nem szükséges. Autóban nagyon kis helyen is elfér, akár az ülés előtt is. Szintúgy a lakásban sincs útban, ezt nagyon szeretem benne. Könnyű kinyitni és összecsukni. Az, hogy nem dönthető nekem nem okozott problémát, néha még aludt is benne a kisfiam (azóta már nagyobb, úgyhogy nem alszik kocsiban) ha nehezebb terepre megyünk, akkor én eleve nem viszek babakocst, hanem hordozót használok, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, de valószínűleg terepen nem megy olyan jól. Alapjáraton viszont könnyen irányítható, akár egy kézzel is.
Van előnye, hátránya, de azt hiszem én megint ilyen kocsit vennék, ha most kéne választani. (akár újszülöttnek is jó, tehát elejétől végig, mert autós kordozó is csatlakoztatható hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!