Quinny Zapp Xtra. Érdemes megvenni? Mi a véleményed róla?
Akik használják/használták:
- szerettétek?
- mik az előnyök/hátrányok?
- baba tud benne aludni?
Sima Zapp-om volt, de most valami kicsi és dönthető kocsi kellene.
Most Espiro Magic 4 van, de háááát...jót nem tudok, rosszat meg nem akarok írni.
Hol lehetne használthoz jutni, jó áron???
Vatera/teszvesz, de ott is 50.000 kb. Használtan!
Ami nekem bevált, Mamas &papas pipi
Szuper kocsi!
kb. annyit szánnék is rá...csak jó lenne tudni, hogy tényleg olyan jó-e?
Az sem gond, hogy a sportrészt nem lehet összecsukni a vázzal, mert nagy a kocsi, elfér benne.
Szia !
Mi végülis 1 hónapig használtuk , nagyon nem szerettem . Nem tudom hogy milyen terepre gondolod , és mennyit közlekedni vele . Mi nekünk elég szarak a járdák itt Kanizsán , szóval folyamatosan elakadt fel kelet emelnem ahhoz hogy tovább tudjak haladni , 2 ok hogy elég sokszor boltba ide oda megyek vele és a karjára semmilyen cuccot nem tudok rakni mert azonnal felborul .
Mi most egy Bertoni Star babakocsink van. Sokkal jobb
Szia!
Köszi, hogy írtál!
Jövős menős-sétálós-bevásárlósnak van egy Bébé Confort High Trek kocsink, csak a kocsiba, pl.Tesco-ba bemenni, oviba a nagyokért (kocsitól az oviig) stb...
Tehát nem napi használatra kellene
Szia !
3. válaszoló vagyok !
Az más, mondjuk mi nekünk van egy Quinny Buzz amit nagyon szerettem ,viszont erre szó szerint semmit nem tudsz beletenni . Szerintem elég instabíl az egész .
Szia!
Köszi! Igazából a gyereken kívül mást nem szeretnék rá/bele tenni :)
Nem bevásárlásra lesz, táskát sem tennék rá.
Még egy hetet agyalok aztán meglátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!