Mi a különbség a quinny zapp és a quinny zapp xtra babakocsi között?
Azt olvastam, hogy újszülött kortól a hordozóval használható. Nem lenne az nagyon kényelmetlen a babának?
Újszülöttnek milyen babakocsitok volt?
Van autónk, de gyakrabban járunk gyalog, mert Budapesten szerintem annyira nem éri meg autózni. Nem tudom, hogy ez mennyiben fog változni ha a kisbabánk megszületik.
Köszi nézem amit írtál:)
Nagyon nem értek még hozzá, bár van még időm, de olyan jó nézelődni. Nekem a nagy kedvenc a stokke, de annyit nem adnék érte:(
Őszintén? Igen megnyugtat:) Könnyen le tudom beszélni magam róla:)
Főleg most, hogy láttam neten rikító zöldet, ez kell nekem:)
Mi kaptunk kölcsön egy Quinny buzz-t és azt használtam volna az első hónapokban, ha a lányom nem utálta volna a babakocsit. Tehát mi fél évig hordozókendőztünk.
Kb. fél éves volt, mikor megvettük a zapp xtrát, fontos volt, hogy dönthető, kicsi kocsi legyen. Imádjuk.
Most tervezzük a tesót és nagy dilemma előtt állok, mi van, ha a tesó szeretni fogja a babakocsit és előzőleg is jól jött volna, ha a lányom elalszik a babakocsiban. Pl. kitehettem volna a kertbe aludni...
Mert azt tudd, hogy a zapp nem picibabának való. Ugyan dönthető az xtra, de egy újszülött részére nem jó a kialakítása.Mondjuk a maxi cosi autóshordót rá lehet tenni, de abbban sem egészséges, ha sokat alszik, max akkor tettem bele, ha beszaladtam az Árkádba mondjuk és abban nézelődött, amíg megvettem amit kell.
Az a baj, hogy úgy gondolom, kell egy mózeses kocsi fél évig, majd a legjobb egy könnyű sportkocsi. Szóval kevesen ússzák meg, hogy csak 1 kocsit vegyenek.
Mérlegelj mennyid van rá. De megéri a zapp, nagyon is.
Ha telik rá, vegyél egy buzz-t, az jó lesz végig, a babkocsis időszak végéig, főleg, ha hó van, jó nagyok a kerekei. Vásárolni is jól lehet vele. Ha pedig könnyű szaladgálós kocsi kell, ott a zapp, azzal nem nagyon tudsz nagybevásárolni.
A vaterán tök jó állapotú kocsik vannak nem 140.000ért, csak 80000 ért és a zapp a manó babaházban a legolcsóbb. Jó esetben megvan a kettő 150.000ből. Amennyibe egy másik jobb kocsi kerül.
Koszi, hogy irtal. Eldolt a buzzt vesszuk mozessel. Szerencsere arban belefer. Igazibol a stokke is beleferne, de az mindennel mar felmillio es nem tudom, hogy valojaban er e annyit.
Most az a dilemmam, hogy igazibol ujonnan szeretnem megvenni, viszont ami tegszik szin (lime zold) abbol csak hasznaltat talaltam. Meg keresgelunk azert.
Jo babavarast neked is.
e- bay? UK, vagy No. Lehet, még olcsóbban is jönnél ki...
Nekem is az tetszett, de gondold meg nem jönnek-e rá nagyon a bogarak nyáron. A lányomnak egy lime nyári kalapja volt és a bogarak imádták. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!