Újszulottet miben lehet hordozni?
én úgy tudom (kezdő kismamaként) hogy újszülöttet fontos mindig egyenes háttal tartani, pl mózesben, és nem szabad 20-30 percnél tovább kagylótartásban sem lennie
és szomorú, hogy alig találni 100 %ban vízszintesbe dönthető babakocsit
én úgy tudom (kezdő kismamaként) hogy újszülöttet fontos mindig egyenes háttal tartani, pl mózesben, és nem szabad 20-30 percnél tovább kagylótartásban sem lennie
és szomorú, hogy alig találni 100 %ban vízszintesbe dönthető babakocsit
Lényyeg, hogy ne egyenes háttal legyen a baba hanem a megfelelő hordozó felvegye a baba gerincének természetes C görbületét.
Erre a kendő a legalkalmasabb és ez tartja egyedül stabilan az ilyen fiatal csecsemőt, a mei tai és SSC csak később lesz jó.
A kendő megkötése csak látszólag bonyolult (nekem is annak tűnt míg meg nem tanultam), hidd el, 1 perc alatt fel lehet kötni.
Ami lényeg:kengurut nehogy vegyél, mert káros!!!
Az elozo valaszolok babaja a pocakjukban is egyenes gerinccel fekudt kilenc honapig?
Just relax, senki nem vet meg ha a billegos babahordoban bekotod mig szuszogsz picit vagy elvegzed a dolgaodat! Az ugyanugy feladatod hogy tiszta ruha stb legyen a picidnek, igy nyugodtan tedd le neha. Orakig nem kell a hordozoban lennie.
A kenguru nagyon kenyelmes, en harom honapos koratol hasznalom, de ha a kendo szimpibb, akkor valaszd azt.
Jo babazast, elvezd ezt az idoszakot!
Azért a pocakban még nem éri terhelés a baba gerincét. Kívül valóban a vízszintes a legkedvezőbb újszülöttkorban.
A kenguru újszülötteknek nem való, és később is a csípőjüknek káros. A hordozókendőket nem ismerem, én is majd most próbálok infókat gyűjteni. Nekünk csatos hordozónk volt, 4-5 hónaposan kezdtük használni.
Kedves Babi Mami gratulálok az eszedhez....
Másrészt az értő olvasást is gyakorolnod kell.
Kérdező, olvass utána, ha nekünk nem hiszel, a kenguru nagyon káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!