Didymos, Hoppediz, vagy Nandu hordozókendőt vegyek? Mi a különbség az árán kívül?
Igen, én.
A nandut elajándékoztam, nem szerettem. Nagyon nehéz vele kötni, nehezen betörhető.
Az első kettő nagyon jó. A Hoppe kendők ált. csíkosak, így könnyebb velük kötni, könnyebb meghúzni, a csíkok segítenek. Könnyen betörhető, pihe puha kendő mindkettő.
Ajánlok egy oldalt, a bal oldali menüsorokban keresgélj, minden ott van. Van sok más jó márka is, attól függ, mikor, miért hordozol. [link]
Ajánlom még a használt kendőket, mamamin biztosan jó minőséget kapsz. mamami.hu Két előnyük van, olcsóbbak és betörtek.
Tényleg jobbak. Egész más kötni őket.
Ha van a közeledben hordozós klub, ki is próbálhatod vásárlás előtt. Vagy tanácsadó, aki valszeg szintén me tudja mutatni.
Itt meg tudod nézni.
Vagy Pesten a Hordozóházban (hordozo.hu)
A Nandu bombabiztos, vastag, masszív anyag. Szerintem évtizedekig használható. Hátránya a vastagsága, nehezen kezelhetősége, nekem nem jött be.
Picúr babához én minél vékonyabb kendőt ajánlanék (Wrapsody/Gipsymama például, nekem eddig ez a legszimpibb). SZERINTEM vékonyabb kendővel könnyebb jól kötni, nagyobb súlyú babával 12 kiló felett viszont vághatja a vállad, akkor még ráérsz gondolkodni, hogy eladod-e, és vastagabb kendőre cseréled, vagy más eszközre ;-)
Hordozókendőben nem célszerű újat venni. A használt kendők sokkal puhábbak, kezelhetőbbek, mint az újak, és még olcsóbbak is ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!