Peg Perego Pliko P3 és a switch között mi az érdemi különbség?
Macskakőre egyik se való, macskakőre terep kocsi kell nem vàrosi....jó nagy kerekekkel.
Hidd el tapasztalat....nekünk switch van....ha vèletlenül macskakőre keveredünk akkor pattogunk,
Arra lettem volna kíváncsi, mi a különbség a két típus között, de ezt ezek szerint senki nem tudja, vagy nem olvassa az eredeti kérdést.
4 gyerekünk van, sok babakocsink volt, de egyik sem vált be mindenre. Terepkocsink van, jó is, nem is rázkódik, de nem szeretem, nem férek el vele sehol és a lépcsőkön nem bírom cipelni, gerincsérült vagyok egy baleset miatt, nem is szabadna emelgetnem. Alapvetően hordozom a babát, ahogy a tesóit is hordoztam, de egy kisebb kocsi nagyon kell, mert időnként szükségem van arra, hogy szabadabban mozogjak (pl. oviban öltöztetni kell), játszótéren játszani a nagyobbakkal, vásárlásnál is hajolgatni kell sokszor, és nekem nagyon hosszan hordozni sem szabadna a gerincem miatt.
Nem a rázkódása voltam kíváncsi, ezt magamtól is tudom, hanem hogy kitörik-e a kereke, ferdül-e a tengelye a sok macskakőtől. Mert az olcsó Bébégo kocsinknak konkrétan kitört a kereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!