Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mennyibe kerül egy babakocsi,...

Mennyibe kerül egy babakocsi, ha a következők az "elvárásaim"?

Figyelt kérdés
Szeretném ha kombinált lenne, bolygósítható első kerékkel, állítható tolókarral( mindkét irányban tudjam tolni). Szerintetek az ilyen babakocsik mennyibe kerülnek? Új és használt árak is érdekelnek :)
2014. márc. 2. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a mindkét irányba tolhatóságot felejtsd el. Fölösleges, bár lehet valaki lehurrog miatta.

Szóval a mózest amit rá lehet tenni a sportrészre, annál úgyis feléd néz majd, mikor már sport részt fogtok használni, hidd el marhára nem téged akar majd nézni, hanem a külvilágot. Mi a mózest használtuk még, de nem akart megmaradni a kocsiba úgy kb 4-5 hónapos volt, aztán több ilyen séta után már a sport részbe tettem, persze teljesen amíg lehet ledöntve a támlát, csak egy picit volt megemelve és csodák csodájára, csönd volt és nézelődött :)

A másik, hogy a bolygó kerék akkor pont hátul lenne, azt csak fixen tudnád használni abban az esetben, úgy meg nehezebb kanyarodni.

Ha ezen túl lépsz akkor rengeteg a választék.

Gondold át, emelni fogod-e mert akkor a súly is számít, csomagtartóba mekkora hely van?

Amúgy szeritnem egy espiro vector nem rossz kocsi, nekem a nem újszülött kortól használható Espiro magicem van és szupi. Előtte egy hauck volt, az 3 funkciós volt, de a rosszabb minőségű járdákat nem szerettem vele.

Amúgy kb 80-90 körül tök jókat kapsz. Menj el egy boltba nézd meg milyen aztán vedd meg a Vaterán :) fele annyiért :) én így vettem a mostani kocsinkat és szupi.

2014. márc. 2. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha esetleg az árnyékolás miatt akarod az átfordítható tolókart, akkor azért is fölösleges, mert befordulsz egy másik utcába és rakhatod vissza a tolókart, mert másik irányból süt a nap. Jobban jársz egy pelenkával. Később meg tök jó árnyékolókat kapni, amit én nem vettem mert sajnos vettem egy napernyőt és nem akartam ismét költeni ilyenre így azzal kínlódtam, de végül belejöttem :)

Ami még jó, ha előrébb tudod dönteni a kupolát, ha pl nagyon fúj a szél szemből, hasznos lehet, ezt azt hiszem nyári kupolának hívják. Én ezt is megoldottam, mert a gumit kiakasztom a helyéről és bár nem így tervezték, de előrrébb hajtható a kupola, így bár a mostani kocsink nem ilyen hivatalosan, de így megoldottam :)

Ja első voltam még mindig :)

2014. márc. 2. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Peg Perego Uno-t ajánlanám, szerintem szuper kocsi! Új ára 87e ft jelenleg a Brendonban, használtam 30 körül kapsz! Ami még jó választás lehet az a Osann Beebop, szintén hasonló árkategória.

És szerintem szuper dolog az átfordítható tolókar! :)

2014. márc. 2. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:

És a szélre mit mondtok? Nagyon rossz mikor folyton csipás a gyerek mert huzatot kap a szeme a nagy szél miatt! Ne haragudjatok de nem elhanyaolható tényező, és igenis fontos!

Szóval kedves kérdező!

Az ár a csillagos ég is lehet! Attól függ te mennyit szeretnél rá szánni. Kertes házba lakot, vagy lakótelepen? Kell cipelni, vagy van lift? Kicsi vagy nagy lift? Milyenek az utviszonyok? Tömegközlekedtek e? Van e autó? milyen a csomagtartó?:) Magasak vagy alacsonyak vagytok? Akartok e több babát?... Stb...stb...stb...

Én azt tanácsolnám, hogy ne itt keresd a választ! Menj el egy vagy több bababoltba és az eladók nagyon készségesen fognak neked válaszolni!

Ha ott valamennyire képbe kerültetek, akkor gyere vissza és rakj ki 3 4 kocsit milyet néztél mit találtál, és kérdezd meg kinek milyen a tapasztalata!?

ami nekem nagyon tetszik, és gondolkodok rajta...

[link]

2014. márc. 4. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki írta hogy ne legyen szempont a megfordítható tolókar.

Tök jó kocsit tettél be kedves utolsó, de ennek sem átfordítható a karja, max fordítva is ráteheted az ülést, de azt séta közben, gyerekkel benne nem hiszem, hogy egyszerű.

Az én fiamnak most majdnem két évesen lett csippás a szeme a huzattól, legalábbis szerintem attól lehetett.

A szélre jó a nyári kupola, aminek előrébb tudod hajtani a kupoláját, így a gyerek arca elé kerül, alóla valamennyire kilát, ha pl alszik akkor jó, ha fent van akkor nem biztos hogy megtűri.

Én a bolygó kerék miatt nem ajánlom inkább a megfordítható tolókart, mert akkor hátul lesz a bolygó kerék, ha meg fixálod, úgy nehezebb kanyarodni, kikerülni valamit, nehezebben tudod irányítani.

De valóban a legjobb futni egy kört néhány boltba, ott az eladók ismerik majdnem az összes márkát, így már szűkül a kör és úgy már könnyebb tanácsot adni is.

2014. márc. 4. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ :) tényleg az lesz a legjobb ha bababoltban kérdezem meg az eladókat :)
2014. márc. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!