Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti melyiket választanátok?...

Ti melyiket választanátok? ABC Design vagy Quinny babakocsi?

Figyelt kérdés
Újszülött babának...
2014. febr. 28. 18:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!ABC Design Condor vagy Cobra vagy a Quinny Buzz....ezek tetszenek leginkább,ezek közt vacilálok.
2014. febr. 28. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Milyen környezetben laktok? Kertes ház vagy tömb lakás? Mert nem mindegy ha lépcsőzni kell minden nap a kocsival. A cobra 10 kg, a condor és a quinny buzz is 12 kilósak. Ha mondjuk a 4.-re kell minden nap felcipelni akkor ez a 2 kg is nagyon sokat számít.
2014. febr. 28. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
a miénk Cobra, szerintem nagyon jó járgány
2014. febr. 28. 22:01
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem kell emeletre cipelni,mert van lent tárolónk,úgyhogy a súlya mindegy.
2014. febr. 28. 23:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Ilyen drága babakocsit nem mernék a tárolóban hagyni. Persze ha közös a tároló.
2014. febr. 28. 23:49
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
Nekem a Graco Symbio is nagyon tetszik.Arban is jo,es csak 7,5 kg.
2014. márc. 1. 00:11
 17/19 anonim ***** válasza:
2.emeleten lakunk de soha nem cipeltem a kocsit leocsőzésnél egx 6 kg-os kocsi is nehéz, mindig a hátsó kerekein húztam fel, nálam így szempont volt a stabil váz és gumikerék, én biztosan quinnyt választanám.
2014. márc. 1. 08:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekünk végig jó lett volna a Quinny buzz végig, nem keskeny, de vettem egy zapp xtrat is, azt csak bevágtam a kocsiba és indulás. Könny sportkocsi.

Nagyon szerettük és fogjuk pár hónap múlva. :D

ABC-t nem próbáltam

2014. márc. 1. 08:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Végül az ABC Design-ra esett a választásunk.Nagyon meg vagyok vele elégedve,egy negatívumot tudok mondani,a csomagtartójába nagyon kevés cucc fér el és azt a keveset is nagyon nehezen lehet belepakolni.
2014. nov. 26. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!