Liliputi vagy Gremese mei tai 6 hónapos fiamnak?
Figyelt kérdés
Döntenem kéne 2 mei tai között. Mindkettő kényelmes nekem és a 6 hónapos fiamnak, így kicsit elbizonytalanodtam. Nyáron mennyire melegek? A Gremese bodyja 6cm-rel nagyobb, de párnázottabb a combnál, viszont vastagabb...Tapasztalat?2014. febr. 24. 22:24
1/1 anonim válasza:
A leírtak alapján a Gremesét vedd meg.
Pont az a jó, ha párnázott a combnál, nem lesz kényelmetlen a fiadnak és ha 6cm-el hosszabb, tovább jó lesz neki.
Amúgy pedig nyáron 28-30 fokban már oly mindegy miben viszed, így is-úgy is összeizzadtok :))
Én tavaly kendőben és márka nélküli mei taiban hordtam a lányom, folyt rólam a víz, de nem volt vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!