Kinek hogy vált be a Gremese mei-tei ill. rugalmas kendő, ki hogy van/volt vele megelégedve?
Esetleg Ti miből milyen márkát javasolnátok?
A válaszokat előre is köszönöm!:-)
Nekem a hoppediz szövött kendő bejött.
Nézz körül a mamami fórumon, ott kb. mindenről vannak tapasztalatok.
Én a mamamin vettem egy JPMBB rugalmas kendőt, de a Gremese és a Hoppediz is kiváló.
Mi imádtuk a rugalmasat is, a lányom egy évesen is csak 7500 gramm volt, kis picike és nekünk sokáig jó volt. Sőt az elején, mivel 3000 grammal született, jobb is volt.
9 kendőm van, mániákus vagyok, tudom és abból 2 Gremese, jó minőség.
Nekunk Liliputi rugalmas kendonk van. Lassan 6 kg a babank es kezdi kinoni, vagy legalabbis nekunk kezd kenyelmetlen lenni. A Gremese kendok talan erosebbek ennel, de mivel nem probaltam, igy csak a neten olvasottak alapjan gondolom.
Egyebkent Gremese csatos hordozonk van. Meg nem sokat volt benne a lanyunk, mert most kezd csak belenoni. Nekem tetszik es kenyelmes (lesz). A mei-tai is jo lehet, de nem akartunk a rugalmas kendo es a csatos melle meg azt is venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!