Melyik a jobb? Melyiket vennétek? Karikás kendő, vagy rugalmas hordozókendő? Melyiket mennyi idős kortól meddig lehet kihasználni? Ha ezeket már nem tudom használni, utána már inkább csak háti hordozásra alkalmas hordozót vegyek?
Igen, sőt 7 kg körül már érezni fogod, hogy kezd nehéz lenni a cipelés, ha elöl viszed a babát. De ugye ez nem szoros határ, azért írtam 7-9-et.
Meg eleinte te sem leszel még annyira gyakorlott, előre könnyebb azért kötni (de nem olyan nagy ördöngösség hátra sem, csak szokni kell), a baba se tartja az elején még magát. Lehet, hogy lesz egy átmeneti időszak csípőn hordozva, mert úgy nem olyan nehéz felkötni, de könnyebb cipelni, mert teljesen elöl.
Úgyhogy azt javaslom, hogy próbálj ki többet, mert lehet, hogy a rugalmas jön be, lehet, hogy a karikás,később pedig lehet, hogy a csatos, lehet, hogy a kendő. Hordozókölcsönzőt keress a környéketeken.
nézd, itt egy ajánlás, hátha segít a döntésben:
Én egyébként a karikásra szavazok, azt sokáig ki tudod használni. A rugalmast meg csak elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!