Mi a velemenyetek a mai teirol mint csipohordozo eszkoz?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem a csipohordozas a profilja de megis pl rengeteg video van YT-on hogy hogyan hordozzunk vele csipon. Mindenki boldogan vigyorog hogy ez az igy kell megkotni. En vagyok az egyetlen akinek rendkivul kenyelmetlen csipon hordozni vele? Nem szoktam amugy de parszor mar probaltam2014. febr. 23. 19:28
1/1 anonim válasza:
Mármint a mei-tai-ról?
Kényelmetlen csípőn szerintem, mert nem tudod a válladon, csak a nyakadon elvinni az átlóban vezetett pántot, ezáltal vágja a nyakat.
A kendőt fel lehet szépen tenni úgy, hogy a válladat körbefogja, az kényelmes, de egy mei-tainál vagy csatos hordozónál inkább csak szükségmegoldás, rövidebb, pár perces etapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!