Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Megéri az árát?
Nagyon várjuk a babát, de sajnos nem engedhetjük meg magunknak a drága babakocsikat. Ha ez lehetséges, minél kevesebb pénzből szeretnénk minél jobb minőségű, tartós kocsit venni, olyat, ami kényelmes lesz a picurnak. Lehetőség szerint multifunkciósat, amihez megvan minden tartozék. Tudnátok ebben segíteni, milyet ajánlanátok?
Nem személyes tapasztalat, de mindenütt csak rosszat olvastam a RafPol kocsikról.
Viszont ha már ilyet szeretnél, ne ilyen drágán vedd. 74-ért újonnan is megkapod, ingyen házhoz szállítással.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Egyáltalán nem ragaszkodom a linkelt típushoz, csak böngésztem az eladó kocsik között, ez pedig korrektnek tűnt, de akkor inkább keresgélek tovább. Egyébként, mellékesen, szerintem gyönyörű, de ez nyilván csak a sokadik szempont, inkább jó legyen, mint szép.
Valószínűleg tényleg az lesz, hogy elmegyünk egy áruházba, megnézünk és kielemzünk minden fajta kocsit, ha pedig túl drága lesz a tökéletes, keresünk belőle egy jó állapotú használt példányt.
Ó, és kedves 3-as válaszoló, köszönöm az ajánlást, mindenképpen meg fogom nézni!
Ha esetleg tudtok még ajánlani megbízható típust, szívesen fogadom.
Az nekem sem fontos, hogy könnyen lehessen cipelni, nem kell emeletre vinnem.
Aki ismerosomnek ilyen van,mindenki csak dicséri.
Amit te rendeltél be, arról a kocsirol annyit,h a barátnőm utalta. A kereke állandóan elforgott ,nem volt jó tologatni .
Én is lebeszéllek erről a kocsiról. A barátnőmnek van ilyen, neki is a színe tetszett meg nagyon. De megbánta. Nagyon nehéz irányítani. Járdára alig tud vele felmenni, kanyarodni is nehéz vele.
Nekünk Espiro Atlantic van, én nagyon szerettem. Lehet kapni használtan is, nézz körül, hátha találsz jó áron. Jó masszív kocsi, felfújható kerekekkel, tágas mózessel. És a sport része is elég nagy, nem növi ki hamar a baba.
Én igazból mindent ajánlanék, ami nem ilyen lengyel monstrum... :)
Nekem is tetszett, pont ez a modell, más színben. Bementünk egy boltba és borzalom. Már az eladó mondta, amikor mentünk, hogy elég nehézkes irányítani. Meg is tologattuk, aztán egy azonos árkategóriájú nem lengyelt és ég és föld volt!!!
DE egyébként ez tényleg baromi drága egy használt, 75.000-es babakocsiért!!! (90.000-es 4 hónapos multifunkciós, újszerű állapotú babakocsinkat 45.000-ért adtuk el! )50.000-ért már jó márkás, jó állapotú babakocsit kapsz. Pl az Espiro, amit írtak nagyon jó, megbízható márka, és designos is...
És el is hiszem, hogy a sport részt ki sem próbálták már, mert míg a mózest használták tele lett a bakancsuk a kocsival... Örültek, hogy kinőtt a gyerek a mózeses korból és vettek egy könnyű sport kocsit, és ment fel a hirdetés, csak ne is lássák többé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!